Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lisää kuvia Blogistania-kuvauksista

Kukkuu pupsukat! Sain eilen Ylen Sirpalta muutaman hänen ottamansa kuvan Blogistanian kuvauspäiviltämme. Jaan niistä osan nyt teilleki...

Kukkuu pupsukat!

Sain eilen Ylen Sirpalta muutaman hänen ottamansa kuvan Blogistanian kuvauspäiviltämme. Jaan niistä osan nyt teillekin! Jonkinlaista promokuvamatskuakin on jossain vaiheessa luultavasti tulossa, jännittävää!Vaikka väitänkin tietäväni jotain erilaisista kuvauksista, tuli silti vähän yllätyksenä, kuinka paljon eri asioita pitää järjestellä, valaista, säätää ja kääntää, että lokaatiot ovat kuvauskunnossa. Tässä ylläolevassa kuvassa taidetaan viritellä valoja edellämainittuja promokuvia varten, mutta valoja tarvittiin toki siis myös itse ohjelman kuvauksissa.


Kuten joku aiemmassa postauksessani arvasikin, Panimoravintola Kouluhan se oli perjantai-iltapäivän kuvauspaikkamme. Siellä kuvasimme Tahdon2013-kampanjan aluetoimintaan liittyvän keskustelun, jossa oli mukana myös kaksi muuta Turun aluetoiminnassa mukana olevaa tyyppiä.


Siinä ylellisessä antiikkinojatuolissa kameroiden ja valojen ympäröimänä tunsin itseni väkisinkin vähän talkshow-isännäksi. Ja sitä mä tietysti vähän olinkin! Koulun keskustelutilaisuus kuvattiin kolmella kameralla kahden kuvaajan voimin, muut kuvaukset tehtiin yhdellä kameralla.

Ylläolevassa kuvassa olen ehkä saanut haastateltavistani selville jotain todella kieroa ja julmaa, ihan noin ilmeestä päätellen :D.

Eilen olin tietenkin Tahdon2013-tukikonsertissa. Siellä nähtiin mm. hekumallisia hetkiä, kun Olavi Uusivirta ja Riku Nieminen lauloivat duettona Olavin ja Anna Järvisen biisin Nuori ja kaunis. Biisiin sisältyi myös poikapusuja. Pusuttelemaan päätyivät myös PMMP:n Paula ja Mira. Yritän ehtiä postaamaan tukikeikasta tarkemmin myöhemmin tänään!

Nyt on Blogistanian kuvaukset käsitelty mielestäni aika seikkaperäisesti. Tuleeko jollekin mieleen jotain erityisiä kysymyksiä aiheesta :)?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Eeikä ihana! oikeesti soittelin tossa vähän aikaa sitten Oulussa asuvalle ystävälleni että "jee nyt me nähää se telkkarissa" se vaan vastas "aikuka-.-" mä melkee huusin siihe puhelimeen et "ÄÄLIÖ HOMOPOIKA TIETYSTI" oikeesti oon niin innoissani et hui kauhee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hassu :D. Ihanaa tietysti, että ohjelmalle riittää katsojia!

   Poista
 2. Milloin tulee telkkarista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivämäärää ei vielä ole päätetty, mutta ensi syksyn aikana kuitenkin :). Ilmoitan kyllä täällä heti kun tiedän!

   Poista
 3. Hihi tuo viiminen kuva :DD Vaikutat oikeesti nii kivalta ihmiseltä!

  VastaaPoista