Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lauantai-iltana ravintolaan...

Tahdon2013 -kampanja elää ensimmäisen kuukautensakin jälkeen edelleen vahvasti! Turun aluetiimissä olemme kokoustaneet säännöllisen usein a...

Tahdon2013-kampanja elää ensimmäisen kuukautensakin jälkeen edelleen vahvasti! Turun aluetiimissä olemme kokoustaneet säännöllisen usein asioita suunnitellen ja tietenkin myös toteuttaneet suunnitelmia käytännössä. 

Eilen kuitenkin vihdoin ja viimein päästiin porukalla vähän viihteelle ja oikeasti tutustumaan toisiimme. Alunperin oli sovittu, että kampanja-asioista ei puhuta, mutta väkisinkin aiheet vähän lipsuivat siihen suuntaan, varsinkin kun kampanjan puheenjohtaja Senni oli saapunut seuraamme.

 

Aloitettiin ilta Hämeenkadulla Delhi Darbarissa. Itse olin kaukaa viisas ja kävin syömässä ennen syömäänmenoa... Vatsa oli vielä illansuussakin sen verran pinkeänä, että valikoin listalta keveämmän kanasalaatin. Kanat olivat jees ja salaattikin ihan ok, joskin fiilis salaatista oli hivenen laitoskeittiömäinen tai työpaikkaruokalamainen. Paikassa oli kyllä monia muitakin syömässä ja seurueen muilta jäseniltä kuulin kehuja annoksista, joten pitänee testata paikkaa joskus suuremmalla nälällä uudestaan.


Alunperin iltaa oli kaavailtu ainakin minun mielessäni rauhalliseksi ja kuvittelin olevani ajoissa kotona ja terveelliseen aikaan nukkumassa. Päädyimme kuitenkin Delhi Darbarista Suxesiin, josta jatkoin piipahtamaan kaverille, jossa maistelimme viinalla kyllästettyjä nallekarkkeja. Join myös ensimmäistä kertaa vuosiin kossubatteryä! Se on kyllä järkyttävä juoma. 

Lähdin vielä viimeistelemään iltaa Dynamoon, jossa Tahdon2013-jengimmekin vielä osittain oli.


Tasa-arvoinen Suomi ry:n puheenjohtaja Senni oli tosiaan seurassamme, oli hauskaa tavata hänetkin vihdoin ja viimein! Nautimme Delhi Darbarissa Sennin kanssa jälkiruuaksi Jaloviinaa, tuota jaloa viinaa. Olen tehnyt elämäni aikana Jaloviinaan liittyvän havainnon: sitä juovat vain hyvät tyypit, tosin eivät hekään aina tai kaiken aikaa. Jaloviina myös luo ihmisten välille hienoa yhteenkuuluvuuden tunnetta, sen juominen yhdessä on eräänlainen henkisen yhteyden luoja.

 
Tänään vähän herätessä väsytti, tuli oltua pitkästä aikaa baarissa ihan pilkkuun asti! Söpsö yksisarvisleima Dynamosta lämmittää muuten vähän kalseaa mieltäni näin sunnuntaina. 
 

 Kille palaa huomenna Turkuun Lontoon reissultaan ja itse taas lähden Helsinkiin tiistaina Tahdon2013-tukikonserttiin ja muutenkin vähän hummailemaan ja hengailemaan. On ollut oikeastaan koko ajan ihan hullu Kille-ikävä. Tulen kuulemma saamaan mahtavia tuliaisia, en malta sitäkään odottaa! Ihan kreisiä. 

Mitenkäs teidän viikonloppunne ovat sujuneet, mussukkaiseni? Rauhallisesti vai krebaillen?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Perjantai-iltana käväsin viihteellä, mutta ilta loppu lyhyeen kun ei fiilistä oikein löytyny. Lauantaina tuli riekuttua tivoli sariolassa 6h ja sunnuntaina taisinkin sit vaan nukkua :P

    VastaaPoista