Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kysymyspostauksen vastauksia, osa 4

Ai kauhistus, melkein pääsi unohtumaan nämä viimeisiin kysymyksiin vastaukset! Sori! Nyt kuitenkin niitä vastauksia, tällä kertaa aiheina K...

Ai kauhistus, melkein pääsi unohtumaan nämä viimeisiin kysymyksiin vastaukset! Sori! Nyt kuitenkin niitä vastauksia, tällä kertaa aiheina Kille sekä yleismaailmallisesti viihde.


KILLE 


 Ihaninta Killessä?
Kauhean vaikea kysymys, Killessä on kokonaisuutena niin paljon ihanaa. Kille näyttää hyvältä, pukeutuu hyvin, on muutenkin tyylitajuinen, fiksu, hyväkäytöksinen, ihana ja kahdenkesken yllättää välillä ihan hulvattoman hauskoilla jutuilla, joita ei kovin moni muu välttämättä edes ymmärtäisi... Sellaista tilannekomiikkaa!

 Opiskeleeko Kille?
Töissä käy tällä hetkellä!

Oletteko suunnitelleet yhteenmuuttamista Killen kanssa?
Kyllä siitä paljon on puhuttu ja olisi se järkevääkin. Molemmat haluaisi, mutta itse suhtaudun vähän pelokkaasti.

Mikä Killessä on sellaista mikä nappaa?

Nää tuli ehkä jo aika kattavasti tossa ensimmäisessä vastauksessa!

VIIHDE
Mitäs mieltä Master Chefin Klausista?
En tiiä, onko tää nyt enää edes mitenkään ajankohtainen. En ole seurannut MasterChefiä (pelkästään TopChefiä!), mutta nopean näkemäni vilahduksen perusteella Klaus ei herätä mussa mitään erityisiä tunteita mihinkään suuntaan. Tietenkin kokkaava mies on aina erittäin hyvä juttu.

Mikä piirroshahmo on mielestäsi seksikkäin? 
 Äkkiseltään tulee mieleen Disneyn Aladdin, sanon siis sen.

Ootko katsonut Puhdistus-elokuvan?
Olen katsonut ja lukenut toki kirjankin. Oli melko lailla paljon ronskimpi mitä kuvittelin, tai mitä kotimaiset elokuvat yleensä.

 Mitkä on sun ja Killen lempiohjelmat?
Kuten juuri viikonloppuna kirjoitin, Miranda on meidän yhteinen suosikki. Itse fanitan kovasti Salkkareita ja viikonloppuna Killekin tunnusti vähän innostuneensa jo... 
Ootko ollut ikinä TV:ssä, radiossa tai lehdessä?
Kaikissa on tullut oltua :). 


Kunpi on paremman näköinen Salkkareissa, Elias vai Roni?
Elias.Entäs mitä tykkäät Lariaksen uusista käänteistä:)?
En muista, mitkä käänteet on olleet käsillä tätä kysymystä kysyttäessä, mutta yleisesti ottaen Larias on ollut hirveän hyvä käänne Salkkareissa. Luulen, että Larias palaa yhteen nyt kun Larin änäriura on tuhoontuomittu. 
 
Onko sulla lempielokuvia, kirjoja, tai tv-sarjoja?
On toki, ja luultavasti haluat myös tietää niistä :D. TV-sarjoja jo vähän tulikin mainittua, eli Salkkarit, Miranda, mitähän näitä vielä on. Myös Roba on ihan mahtava, en muista saaneeni niin suurta iloa television katsomisesta pitkään aikaan kuin mitä nyt Roban uusintoja seuratessa olen saanut. Ylipäätään kotimaisista tykkään, oli sitten mikä hyvänsä viihteen muoto kyseessä.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Se tv sarja missä oot on hävyttömät. Kerro jo mikä se on!

    VastaaPoista