Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kille lähti Lontooseen! Tänään ja huomenna on kuvaukset!

Kille rautatieasemalla matkajännityksestä soikeana. Huomatkaa myös junaan kiiruhtava rouvahenkilö. Elämme jännittäviä aikoja! Kille ...

Kille rautatieasemalla matkajännityksestä soikeana. Huomatkaa myös junaan kiiruhtava rouvahenkilö.


Elämme jännittäviä aikoja! Kille lähti tänään Lontooseen, oli niin suloinen pallero kun oli jännityksestä soikeana! Voi että. Äsken sain juuri viestin, että Kille seurueineen on päässyt hotelliin. Viestissä luki myös, että "Ristus mikä reissu", kiinnostaisi siis tietää mikä niin on jeesustanut. Vastausta en enää saanut, mikä on ymmärrettävää, koska tietoliikenneyhteydet maasta toiseen voivat maksaa mansikoita. 

Lisää Killen Lontooseenlähdöstä voitte muuten lukea Killen blogista, joka löytyy täältä

Olen itse käynyt Lontoossa kahteen otteeseen ja palavasti haluaisin päästä uudestaankin. Alunperin oli vähän tarkoitus lähteä Killen mukaan nyt, mutta finanssipoliittisista syistä jouduin jättämään reissun väliin.

Reissun väliinjättäminen osoittautui loppujen lopuksi ihan hyväksi käänteeksi, sillä taannoin mua tosiaan pyydettiin mukaan yhteen tv-ohjelmaan, jonka ehdottomat kuvauspäivät osuivat juuri Killen Lontoon matkan kohdalle. Onni onnettomuudessa, siis! 

Kuvaukset alkavat huomenna aamutuimaan heti yhdeksältä, tai no oikeastaan kai puolikymmeneltä, ja minä vain istun tässä bloggaamassa. Kaikenlaista järjestelyä pitäisi vielä tehdä. 

Jännittävää, kuinka kuvaukset eivät juuri nyt jännitä erityisesti! Päivällä olin vähän kreisinä aiheesta, mutta juuri nyt en. Saa nähdä, kuinka uni tulee simmuun.

Pidän teidät ajantasalla kuvausten etenemisestä ja muustakin elämässäni tapahtuvasta gorgonzolasta ja glamourista. Sen toki jo tiesittekin, sillä blogi on juuri sitä varten. Mutta pysykää siis kuulolla! Pus!


You Might Also Like

0 kommenttia