Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kevät tulee, sitä ei voi pysäyttää

Niin se vaan on, että nyt on kevät! Yöt ovat kuulemma jäätävän kylmiä edelleen, mutta en vaivaa sillä päätäni. En seuraa lämpömittaria enkä...

Niin se vaan on, että nyt on kevät! Yöt ovat kuulemma jäätävän kylmiä edelleen, mutta en vaivaa sillä päätäni. En seuraa lämpömittaria enkä muutenkaan oikeastaan vietä aikaa ulkona öisin. Päivisin on ollut kohta kuukauden keväistä, aurinkoista ja viime päivinä myös lämmintä. Olen nähnyt ihmisiä ulkona jopa ilman takkia, jopa t-paidassa. T-paita on kyllä tässä vaiheessa vuotta minusta vähän turhan ronskia huumoria, mutta olen nähnyt kuitenkin.

Tein teille illan ratoksi pienen kuvapostauksen viime päivien kevätpuuhista. Näiden höysteeksi voitte laittaa Spotifystä soimaan Anssi Kelan biisin Kevät tulee. Se löytyy Anssin uudelta levyltä, joka on muuten aivan järjettömän hyvä. Kevät tulee-biisiä olen viime päivinä kuunnellut juostessani yliopistolle tekonahkatakkini sisällä hikoillen. Biisissä tiivistyy ja kuuluu ihanasti kevään aiheuttama riemu ja nimenomaisesti sisälläoleva eläin, joka täytyy vapauttaa. Kuunnelkaa biisiä, se on mahtava.


Kevään kunniaksi päädyin viiiiimeinkin parturin tuoliin. Jo viikkokausia kampaajani on muistutellut parturoinnin tarpeesta, mutta vasta nyt ehdin. Otettiinkin kerralla vähän reippaammin karvaa pois ja olen kyllä erittäin tyytyväinen. Sain tästä jo närkästynyttä "samanlaiset hiukset ku 95% miehistä"-kommenttia, mutta minullapa on ollut tämä sama kampaus jo viime keväästä! Välillä se on ollut vähän mallistaan ulos kasvanut, mutta sinäänsä mitään muodinmukaan menoa ei ole tapahtunut. 

Tai ehkä onkin, yhdentekevää. Tukka on siisti ja näyttää hyvältä. Lisäys 18.04: Hiukseni loihti siis jälleen kerran Studio Carpelanin Viveca, menkää tekin sinne! Viihtyisä paikka, hyvä palvelu ja täydellinen hiustenleikkuu.

Mahtavuutta ovat kliseisesti myös auki sulaneet kadut ja torit. Kuulostaa pikkuisen ylimenneeltä hippeilyltä kun sanon näin, mutta oikeasti tunnen kuinka auringonsulattamasta, kuivasta kevätmaasta imeytyy energioita tennarinpohjien läpi. Se on mahtavaa.

Ääri-siistiä on myös kevään ensimmäinen jäätelö! Kaupungilla jaettiin ilmaisia Kingis-puikkoja, mutta kieltäydyin, koska mielessäni oli jo Nuvole Gelaterian ihana italialaisjäätelö. Päätös oli hyvä, sillä italialaisherkkuni kanssa kaupungilla kävellessä näin katujen olevan TÄYNNÄ Kingis-kääreitä. Miten voi olla niin järjettömän vaikeaa laittaa roskia roskiin, kysynpä vain? Onko pakko ottaa ilmaisjätskiä, jos tietää, että on liian laiska laittamaan roskia roskiin? 

Muutenkin Nuvole Gelaterian jäätelöt ovat huomattavasti parempia kuin pakaste-altaan tai edes jäätelökioskin jätzkipallerot. Hintakaan ei käytännössä eroa kioskijäätelöstä, maku ja laatu sen sijaan eroaa. Valikoima vaihtelee vähän päivän mukaan, eikä suursuosikkiani juustokakkujäätelöä ollut tuona päivänä saatavilla, mutta laajasta valikoimasta löytyi silti hyvät jätskit. Nuvole Gelateria löytyy Kauppakeskus Hansasta Turusta, ja bongasinpa juuri eilen, että ovat avaamassa Hansaan myös toisen liikkeen! Se on ihanaa, voin siis sattumalta osua jäätelölle entistä useammin. Mahtavuus-ihanuutta! Jes! 

Nyt ryhdistäydyn ja syön jotain ja sitten lähden juhlimaan ystäväni syntymäpäivää. Killen piti tulla myös, mutta Kilputti-parka sai kauhean flunssan eikä pääse lähtemään mihinkään.

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille ihkumangusteille siellä ruutujen toisella puolella!

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Meenkin heti huomenna kyseiseen paikkaan seisomaan ja voin sanoa "seisoin samassa paikassa kuin homopoika" :D ja tosi kivat hiukset :)

    VastaaPoista
  2. Tosi makeet hiukset! Luin mm. kaikki postaukses läpi, ja ofc oli pakko liittyä lukijaksi ja alkaa kyylätä twitterissa. :DD Oot sanonut, että sua yllätti kuinka paljon tää blogi on saanut suosiota, mutta mun mielestä se ei oo niin yllättävää. Tälläset tosi avoimet blogit vaan vetää puoleensa, ja minä ainakin tykkään kirjotustyylistäs. :D

    Sitten paskana ihmisenä en jaksa erikseen mennä kommentoimaan Larias päivityksiä, mutta kuhan haluan ilmaista, että mulla ainakin on valtava pakko mielle Lariakseen, mä en muuten salkkareita seuraakkaan, vain Larias kohdat. Ne on vaan niin hyvä pari!

    VastaaPoista