Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Boys with balloons

Vappu on täällä, ja mikäpäs sopisikaan sen juhlistamiseen paremmin kuin Silmänruokaa -postaus pitkästä aikaa! Samalla, "pojat ja ilmap...

Vappu on täällä, ja mikäpäs sopisikaan sen juhlistamiseen paremmin kuin Silmänruokaa-postaus pitkästä aikaa! Samalla, "pojat ja ilmapallot"-teemalla taisin fiilistellä vappua viime vuonnakin. Toimiva teema ainakin minusta!Sellaista tänään! Kunhan vapusta toivun, voisin postata Killen ja mun 9kk-päivästä, joka oli jo viime viikolla! Huh, miten aika vieriikään. 

Palaillaan siis blogosfääriin vapun jälkeen! Viettäkäähän ihana vappu säästä tai sijainnista huolimatta :). Millaisia suunnitelmia teillä on vapuksi?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Ensin: Tää on yksi mun suosikkiblogeista! Ja toiseksi: en tiedä, seuraatko Pakko tanssia -ohjelmaa Yleltä, mutta mä oon vähän odotellut sun mielipidettä/kommenttia viime lauantain jaksosta :) Siinä yksi tuomareista, Dennis "Ätä" Nylund, esitti oman tanssinsa. Ja vaikka hän alkulähetyksessä jo lupaili jotain rohkeaa, en silti osannut tätä odottaa! Ihme, ettei iltapäivälehdetään tätä ole vielä löytäneet! (Tästä linkistä näkee pelkän tuon Ätän tanssipätkän, jos se kiinnostaa :)) http://areena.yle.fi/tv/1908470

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun leuka loksahti auki kun näin sen. Kaunista kyllä, ja hieno tanssija. Katoin tosta ekasta kuvasta, kun en lukenu tekstiä että se olit sinä, homopoika !

   Poista
  2. Kiitos paljon :)! Olen tuon pätkän kyllä nähnyt, mutta en ole postausta ehtinyt tästä tehdä... Tuo kyllä varmasti kiinnostaa monia, joten voisi jonkinlaista postausta ajatellakin.

   Poista