Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Arttu Wiskari yllättää - videolla naispari!

Meinasin pudottaa aamutuimaan silmät päästäni: Arttu Wiskarin Ikuisesti kahdestaan -musiikkivideolla nähdään lapsettomuudesta kärsivä ...


Meinasin pudottaa aamutuimaan silmät päästäni: Arttu Wiskarin Ikuisesti kahdestaan -musiikkivideolla nähdään lapsettomuudesta kärsivä naispari. 

Tämä on sinäänsä yllättävää, että yleensä Wiskarin musiikilla on nähdäkseni kosiskeltu vähän toisenlaista yleisöä, sanoisinko perussuomalaisempaa kuulijakuntaa. Biiseissä on käsitelty yksinäisiä vanhuksia, alkoholismia, yksinäisiä sotaveteraaneja, nostalgisia lapsuusmuistoja "ennen oli kaikki paremmin"-hengessä. 

Mielenkiintoista nähdä, millaista palautetta video ja biisi saa Wiskarin peruskuulijakunnalta. Ketään väheksymättä tai aliarvioimatta olen jotenkin siinä käsityksessä, että Wiskarin fanikunnassa ei hirveästi mirrinlipittäjiä tai takatuuppareita sympatiseerata. Siinä mielessä rohkea beto Wiskarilta, tai kuka promoottori videon idean nyt onkaan suunnitellut. Pisteet siitä.

Yhtä kaikki, en yllättävästä kannanotosta huolimatta oikein lämpeä Wiskarille. Sanoitukset ovat ehkä uran edetessä vähän kehittyneet, mutta tästä köyhän miehen Samuli Edelmann -tulkinnasta ja laulusaundista en vain pääse ikinä yli. Uskomattoman tylsää ja puuduttavaa. 

Mitä mietteitä teissä herää? Toimiiko biisi, toimiiko video, toimiiko Wiskari?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. tän videon myötä mä vasta tajusin, mitä tällä biisillä on yritetty hakea.. mut joo, sanathan tässä ihan jees on, mutta muuten jotenkin vaan ei jaksais wiskarin laulamista kuunnella:D

  VastaaPoista
 2. No en sanos, että Wiskari on pelkästään perussuomalaisten musiikintekijä. Ite oon tämmönen keskimääräistä suomalaista vihreämpi ja suvaitsevampi ja tykkään noista Wiskarin kappaleista. Tää nimenomainen liippaa lisäksi kovin läheltä, kun lapsettomuudesta aikanaan kärsin. Tykkään myös, että video ei ollut liian ennalta-arvattava, sellanen jossa mies ja nainen nähdään sairaalan käytävällä odottamassa vuoroaan. Ois ollut tylsä. Tässä sai vähän eri näkökulmaakin. Ja onhan tuo aika ajankohtainen aihe nyt! :)

  VastaaPoista
 3. Ite en ole ikinä tykännyt Wiskarista, ei vastaa mun musiikkimakua (t. pesunkestävä amorphis, billy talent jne fani), mutta aikomoisen yllätyksen kyllä osasi antaa! Enpä olis ensimmäisenä veikannut, että Wiskari ottaisin jotain seksuaalivähemmistöjä videoonsa. Siitä annan propsit, mutta muuten ei iske oikeen mikään. Mä en tykkää oikeen noista sanoistakaan, ite kun en rakkautta, parisuhdetta tai lapsien hankintaa etc mistään tälläisestä haaveile/halua. Joten ei iske, ei mitenkään päin, mutta pientä rispektiä pitää antaa silti tosiaan tuosta parivalinnasta.

  Tosin tottahan mun pitää luonteeni omaisesti ajatella sitäkin kantaa, että eiköhän tässäkin ole jokin koira haudattuna. Ken tietää, en jaksa vaivata päätäni asialla.

  VastaaPoista