Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yhtä juhlaa

Ensin alkuun: voi eeeei, sori, sori, sori, sori, etten ole blogannut päiväkausiin! Viime päivät ovat olleet niin ihania mutta kiireisiä. Bl...

Ensin alkuun: voi eeeei, sori, sori, sori, sori, etten ole blogannut päiväkausiin! Viime päivät ovat olleet niin ihania mutta kiireisiä. Blogi on kyllä kolkutellut mieleni perukoilta säännöllisesti, ja nyt näpytänkin heti putkeen useamman postauksen, jotka tulevat ajastettuina pitkin viikkoa. Toivottavasti palaatte luokseni sankoin joukoin :).


Viikonloppu oli yhtä juhlaa, lauantaina käytiin jopa kaksilla syntymäpäivillä.

Ensin suunnattiin meidän kampaajan (okei, miehet käy parturissa, mut kampaajan silti) synttäreille. Juhlien pukukoodina oli musta puku. Vähän venytettiin koodia ja itsekin sonnustauduin ruudulliseen kauluspaitaan, vaikka todellinen pukeutuja olisi tietenkin valinnut valkoisen paidan, kuten Kille.


Päivänsankarin koirat olivat myös pukeutuneet koodin mukaisesti. Yleensä en ole kauheasti koirien perään, mutta tämä kuvassaoleva sekä toinen kuvasta puuttuva pallero ovat kyllä hauskoja palleroita. Varsinkin rusetit kaulassa. 

 Juhlissa oli tietenkin myös syötävää. Ihania kuppikakkuja ja erityisen ihana, valtavan suuri kulho popkorneja. Poppareista on tullut uusi ykkössuosikkini, viime aikoina olen pitänyt niistä jopa enemmän kuin sipseistä! Poppareiden viehätys on ehkä siinä, että omissa kotioloissa niiden valmistus on vähän työn ja tuskan takana: keittiössäni ei ole mikroa, ja pienessä kattilassakin niitä on vähän turhauttavaa tehdä. Syökää popkorneja, minä suosittelen.Juhlissa oli myös pääsiäisen aikaan sopivasti ohjelmanumerona munajahti. Pienet munat oli vieraille, suuret kuulemma päivänsankarille... Kuinka hauskaa kaksimielistä sanaleikkiä munajahti tarjosikaan koko illaksi! Muu juhlaseurue suuntasi munajahtiin yöelämään, mutta me Killen kanssa koukattiin ennen kotiin suuntaamista vielä toisillakin synttäreillä.

 
Toisilla synttäreillä ei ehditty olla kovinkaan pitkään, sillä tulomme viivästyi ja juhlaväen baariinlähtö oli vastaavasti aikaistunut. Yksi ilahduttava ja hauska juttu kuitenkin kuultiin: toisten juhlien päivänsankarin sukulaisneiti oli löytänyt mut sukulaisensa Facebook-kavereista. Päivänsankari tiesi kertoa, että kyseinen neiti fanitus blogiani kohtaan on voimakkaan lisäksi myös hyvin pitkäikäistä. Lähetettiinkin kyseiselle lukijalle Facebookissa oikein kuvallinen tervehdys lauantai-illan huumassamme. Toivottavasti se ilahdutti!
 
 
Muiden lähtiessä baariin suuntasimme Killen kanssa kiltisti kotia kohti. Nykyään väsyy niin helposti, ei puhettakaan mistään koko yön bailaamisista ja matkoista Berliinin seksibileklubeille. Enkä mitään hurjistunutta bailaamista erityisemmin edes kaipaa, yleensä tuollaiset etkoilu-illanistujaiset ovatkin parhaita. 

 Eilen vietettiin Killen kanssa kahdeksankuukautispäivää. Niin se aika vain vierii, ei ole kuin hetki, kun ujosti ja varovasti vasta kirjoittelin blogissakin että nyt olisi tällainen Kille kuvioissa. Hihii. Kuukausi- eli kuukautispäivästä, kuten me Killen kanssa sanomme, tarkempaa postausta huomenna. 


Mitenkäs teillä, lukijamussukat? Onko pääsiäinen innostanut munajahtiin?

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Oooi!Paljon onnea!♥Tosi ihana postaus ja näytätte niin hyvältä yhdessä :) Rakastan sun blogia!

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä ilahdutti, kiitos! :)

  Miten tää aika oikein rientää? Tuntuu tosiaan, että vastahan sitä sai lukea ensimmäisiä kertoja Killestä.
  Mutta hurjasti onnea kahdeksankuukautispäivän johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :).

   Ihan samaa on Killen kanssa ihmetelty! Vaikka ainahan kaikki hauska ja ihana menee kauhean nopeasti. Kiitos!

   Poista
 3. Oikeesti voi herran jumala! Oot siis vaan yksinkertasesti niin ihana! Oon anon kanssa samaa mieltä et näytätte tosi hyvältä yhessä! Jee ootan innolla sun tulevia postauksia! onnea teille :)

  VastaaPoista
 4. Hi! So I´am 23 years old boy from Sweden! I just find your blog and it is awesome :)I try to understand your text, but I have to translate it first, but I think its worth it :) You write very well + very nice and cute pictures :) Truth is that I don´t understand shit about Finnish but I think I can manage :D I just came to a closet and you have given me very much support to be myself :) My point was that you are absolutely great :) I hope that you and you boyfriend are happy together :) Ps. sorry my bad english :D pps. I laugh so much when I saw a word kille:D Regards from Stockholm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. I just comment with my friend g-mail so I hope you don´t mind :)

   Poista
  2. Jag är glad att du gillar hans blogg och också förstår nånting :) Vi pratar svenska, jag mer än honom men han förstår lite. Du kan kommentera på svenska om du vill! Hälsningar från Åbo

   Poista