Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Webcam-kivaa feat. Kille

Munarikasta pääsiäistä kaikille! Sori, oli pakko laittaa juuri tuo tietty toivotus tuohon heti alkuun. Koko sosiaalinen media on koko p...

Munarikasta pääsiäistä kaikille!


Sori, oli pakko laittaa juuri tuo tietty toivotus tuohon heti alkuun. Koko sosiaalinen media on koko pääsiäisen ajan vedonnut ihmisiin, että yhtäkään munavitsiä ei liikkuisi pääsiäisenä. Myös kaikenlaisia kiertoviestejä kehotettiin välttämään. Sen toiveen kyllä allekirjoitan, sain nimittäin joskus teini-ikäisenä sukulaistädiltäni pääsiäisviestin, joka kertoi "pääsiäisnoidasta, joka etsii uhria jonka munaa saisi tuhria". Se oli vähän kiusallista. 

Huomenna lähden piipahtamaan pikkukylään, joten on vietetty Killen kanssa pääsiäistä jo eilen ja tänään. Eilen päädyttiin Mamma Mian katsomisen ohessa näpsimään kuvia koneen webcamilla. Photobooth on kyllä vekkuli keksintö. En tiedä mitään niin yksinkertaista ja hölmöä, mille voisi nauraa niin paljon kuin Photoboothin tehosteille. Mahtava keksintö.

Tänään on vielä ohjelmassa valkosipulikermaperunoita ja lammasta. Joku idiootti tosin unohti ostaa minttuhyytelön eilen kaupassakäydessä. Lammas jää siis puolitäydelliseksi.

Joku, tai itseasiassa monetkin teistä, toivoi enemmän postauksia musta ja Killestä. Olkoon tämä postaus kuvineen nyt toiveiden täyttymys teille! Toi ylläoleva kuva samaan aikaan kuvotti ja nauratti. En olisi uskonut, että voin näyttää noin paljon naisen sukupuolielimeltä... Tästä kuvattiin myös legendaarinen "Kille räplää naista"-video. Sen pidän tosin omissa arkistoissani, mutta voitte ehkä kuvitella.Hyvää pääsiäistä tosiaan kaikille! Millaisia pääsiäisen viettosuunnitelmia teillä on?

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Hyvää pääsiäistä teille! :) Mä vietän pääsiäisen yksin kotona migreenin kourissa..

    VastaaPoista
  2. Mä en kestä! :'D Ootte niin ihania! <3 Kiitos tästä,piristi mun päivää! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pari ootte... hyvää pääsiäistä teille.

    VastaaPoista