Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Terveisiä Hannu Siipolalle Kiiminkiin

Eilen ja ehkä vielä tänäänkin on kohistu kiiminkiläispersu Hannu Siipolan blogimerkinnästä, josta uutisoi ainakin Kaleva . Hannu Siipola ki...

Eilen ja ehkä vielä tänäänkin on kohistu kiiminkiläispersu Hannu Siipolan blogimerkinnästä, josta uutisoi ainakin Kaleva. Hannu Siipola kirjoitti Uuden Suomen blogissaan seuraavasti: 

"homot ja lesbot nimittäin kuuluvat siihen kummallisten seksuaalisten tapojen harrastajien joukkoon johon kuuluvat myös pedofiilit.
Pedofiilit ovat niitä jotka haluavat harrastaa seksiä alaikäisten lasten kanssa. Nyt nämä homot ja lesbot ovat keksineet oivan keinon hankkia uhreja. Ne kasvattaakin niitä itse pikkulapsista alkaen."
 Haluaisin uskoa, että Hannu Siipolan typerän bloggauksen taustalla on aidosti tietämättömyys, ei tyhmyys. Vain aidosti tietämätön ihminen kirjoittaa tällaisen tekstin. Tyhmyyden sen sijaan todistaa se, että tällaisen tekstin vielä julkaisee. Järkevä ihminen ei lähde julkisesti kirjoittamaan aiheesta, josta ei selvästikään tiedä yhtään mitään. Älykäs ihminen perehtyy aiheeseensa tai jättää mielipidekirjoituksen tyystin tekemättä.

Siipolan voi siis nähdä sekä tietämättömänä että tyhmänä. Voisin sanoa paljon muutakin, meillä kun Suomessa "toistaiseksi" vielä on sananvapaus, minkä nojalla voi sanoa mitä tahansa, eikä tarvitse jälkikäteen kohun noustessa vastata seurauksista vaan voi syytellä milloin ketäkin sananvapauden rajoittamisesta, vaikka kyse on vain ja ainoastaan kirjoittajan kuvottavasta typeryydestä. Sananvapauden sijaan tulee tukeneeksi älyvapautta.

Kuten eräs keskustelija Kalevan uutisen kommenteissa uutista ja sananvapautta kommentoi:
"Jokainen voi tuoda oman tyhmyytensä esille kenenkään estämättä."

Perussuomalaisittain ja Soinittain kun erilaisilla sanonnoilla kikkaillaan, niin toivon vain hartaasti että vanha sanonta tyhmyydestä sakottamisesta toteutuu Siipolan tapauksessa. Persujen piirissä tälläinen perseily on näköjään edelleen hiljaisesti ok, mutta tässä yhteiskunnassa ei. 

Siipola kommentoi Kalevalle: ”Adoptiokeskustelu on vellonut netissäkin. Lähinnä niiden lasten kannalta ajattelin, että voi olla tuommoisiakin piirteitä niiden motivaatiossa, miksi halutaan adoptoida. -- Eihän sitä kukaan tietysti tunnusta, mutta tämmöinen ajatus tuli mieleeni.”

"Ei mihinkään erityiseen (perustu ajatus), mutta heillähän on vähän tällaista erikoisempaa seksuaalista kanssakäymistä verrattuna normaaleihin ihmisiin. Ei siinä sen kummempaa. Jokainenhan sen tajuaa, että siellä on hyvin monenlaisia ihmisiä sitten matkassa."

Oikeesti nyt hei Siipola. Homoseksuaalit ovat aivan normaaleja ihmisiä. Usko pois vaan. Vaihda blogiteksteihisi ja ajatuksiisi homojen ja heteroiden tilalle ihminen. Tuntuuko alkuperäinen ajatus homoista edelleen fiksulta? Ai ei? Sitä minäkin. Kehitä siis itseäsi ihmisenä ja Kiimingin politiikan kiistattomana kermana edes tämän kerran.

Siipolan blogimerkinnän kaltaisista paniikkiulvahdus-merkinnöistä loistaa hyvin usein pelko omasta identiteetistä. Jos itsensä kehittäminen ihmisenä tuntuu mahdottomalta tekstin perusteella, suosittelen tutustumista johonkin homoseksuaaliseen ihmiseen. Huomaat heidät täysin normaaleiksi ihmisiksi.  Hyvin vakuuttelevan blogimerkinnän perusteella homomiehiin tutustuminen tekisi monessakin mielessä hyvää.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Kaikenlaisia idiootteja sitä onkin.

  VastaaPoista
 2. Mistä näitä sikiää? Minusta on huvittavaa, että tällaisia "totuuksia" latelevat lähes poikkeuksetta vain Persut. Yritän olla yleistämättä, mutta ei taida mitään ruudinkeksijöitä tuosta sakista löytyä.

  Pitäisi kehitellä joku palkinto näille jotka tuntuvat tietävän kaikesta kaiken ja jaksavat sen meille muillekin kertoa :P

  VastaaPoista
 3. kaikkea ne ihmiset tekevät typeryyttään ja tietämättömyyttään. Mutta asiasta kukkaruukkuun ja ilmotusluontoinen asia mitä Seinäjoella tapahtuu: Seinäjoen ammattikorkeakoulun oppilaskunta SAMO järjestää vko 15 hyvinvointiviikon, johon yhtenä päivän teemana on Suvaitsevuus ja tasa-arvo kunniaan! ja Samo järjestää SAMo-pride kulkueen :) tuolla lisätietoa hyvinvointiviikosta http://www.samo.fi/tapahtumat/?month=2013-03-01&start=2013-03-15&end=&event=68

  VastaaPoista
 4. Terveisiä vaan täältä Kiimingistä. Ette voi uskoa tätä myötähäpeän määrää... nyt jos milloin tekee mieli muuttaa sinne etelään.

  VastaaPoista
 5. Tyhmyys ei lisäänny, vaan media uutisoi sitä entistä enemmän. Homous on kuuma aihe, ja kaikki mediat tietävät, että hittejä sataa, kun pistää jotain "persu: homot ovat apinoita" -tyyppisiä otsikoita nettiuutisiin. Oikeastaan siis media hyväksikäyttää tässä idiootteja, jotka olisivat ehkä aiemmin vaan mutisseet jotain partaansa.

  VastaaPoista
 6. Hannu Siipola kehtasi vielä kommentoida Aamulehden Taloustutkimuksella teettämää mielipidekirjoitusta ja rehvastella saamallaan tuella: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194800377411/artikkeli/suomi+muuttumassa+suvaitsevaisemmaksi+homopareille+annettaisiin+myos+oikeus+adoptoida.html

  VastaaPoista