Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tahdon2013: Timi Lexikonin kampanjabiisi YouTubessa

Jihuu, nyt on kaiken kansan kuultavissa Tahdon2013-kampanjabiisi. Sen on tehnyt Timi Lexikon , biisin nimi on Yhteensovitaan ja se kuulosta...

Jihuu, nyt on kaiken kansan kuultavissa Tahdon2013-kampanjabiisi. Sen on tehnyt Timi Lexikon, biisin nimi on Yhteensovitaan ja se kuulostaa tältä:


Mun korvaani biisi on kiva: jää vähän soimaan päähän ja kuuntelen mielelläni useammankin kerran. Biisin tarina ei ole itsestäänselvä eikä alleviivaa mitään, mikä on tasa-arvokampanjan biisiltä vähän odotettuakin. Tykkään.

Mitäs te tykkäätte?

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Kyllä. Hyvä, ja nykyaikainen. Aiotko mennä naimisiin jos tää menee läpi?

  VastaaPoista
 2. Ensimmäistä kertaa kuunnellessani pidin lyriikoista kovasti. Nimenomaan mainitsitkin tuosta, ettei biisin tarina ole mikään itsestäänselvä.
  Muuten ei ensikuulemalla napannut mukaansa, mutta annoin biisille mahdollisuuden
  ja kuuntelin tänään pari kertaa uudestaan. Alan hiljalleen pitämään tästä!
  Minulla oli ennakko-odotuksia (tai pitäisikö sanoa ennakkoluuloja) biisiä kohtaan, luulin kuulevani jotain paljon kliseisempää tarinointia.
  Positiivisesti olen siis yllättynyt. :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tää on aivan ihana biisi!Sopii tosi hyvin tohon kampanjaan ja myös mun piti kuunnella pari kertaa et tajusin tään mahtavuuden :)

  Aloin hetki sitten lukea sun blogia ja tykkään paljon!Toivoisin kuitenkin enemmän yhteiskuvia susta ja Killestä,tai jotain postauksia teistä ;)

  VastaaPoista