Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tahdon2013: ensimmäiset tuhat nimeä alle puolessa tunnissa!

Tasa-arvoisen avioliittolain kannatusilmoituksen allekirjoitus aukesi puolenyön jälkeen osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/al...


Tasa-arvoisen avioliittolain kannatusilmoituksen allekirjoitus aukesi puolenyön jälkeen osoitteessa
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/192.

Olen tietysti vahtinut allekirjoituslaskuria silmä kovana: 26 minuutin aikana kannatusilmoituksia kirjoitettiin yli tuhat! Tämä tahti tietää hyvää.

En malta nukkua ehkä koko yönä: päivitän maanisesti kansalaisaloite-sivua, josta näkee reaaliajassa kannatusilmoitusten määrän. Tämä on vieläpä vuoden 2006 Euroviisujen pistelaskentaakin jännittävämpää numeroidenvahtimista. Huhuhuh!

Kaikki siis reippaasti kannattamaan! Ja ihanaa tasa-arvonpäivää kaikille!

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Kävin allekirjoittamassa!

  Melkeen 1500 kannattajaa 45 minuutissa, huikeeta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiota että kävit! Huikeaa on kyllä, ja huikeammaksi kaiken aikaa muuttuu. Huhuh.

   Poista
 2. Pitääkö siis olla täysiikäinen kirjoittaakseen tuon? :'( mielelläni menisin! saattaisi tulevaisuus tämän myötä kirkastua niin minulla kuin muillakin!

  VastaaPoista
 3. Tääl mäki päivittelen n. 30s välein! Nää yöunet oli tässä =D

  VastaaPoista
 4. Mä vaan odottelen torstaita, koska sillon napsahtaa 18 vuotta mittariin. Ensimmäinen tekoni täysi-ikäisenä saa kyllä olla tuon allekirjoittaminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Kaina, sinunlaisiasi tarvitaan, teidän on tämä maa. Myös äitini, 85 vuotias, ilmoitti haluavansa allekirjoittaa, ja hän myös teki sen. Siis tämä yhdistää niin vanhoja, nuoria kuin meitä siinä välilläkin olevia.

   Poista
 5. Allekirjoitin varmaan puolisen tuntia sitten, ja suunnilleen sen tuhannen verran on tainnut tulla nimiä lisää senkin jälkeen. Hyvähyvä!

  Vaaditun nimimäärän täyteen saaminen kun ei ikävä kyllä automaattisesti tarkoita että tällainen laki astuisi voimaan, niin nyt täytyy toivoa sellaista kannatusvyöryä että asiasta päättävät eivät yksinkertaisesti voi jättää sitä huomiotta!! :)

  VastaaPoista
 6. Jo 10 000 kannatusilmoitusta rikki!!! Vauhti on parhaimmillaan 100 ääntä minuutissa. MAHTAVAA!

  VastaaPoista
 7. Melkein unohdin allekirjoituksen. Piti heti puolenyön jälkeen, mutta onneksi tein sen nyt. Tavoite on jo saavutettu eli yli 50.000 nimeä. Tähtäimen pitää olla korkeammalla, että eivät voi sivuuttaa aloitetta. Huomasin juuri, että esim. demarinuoret ovat vaatineet Urpilaista allekirjoittamaan tämän aloitteen.

  Siis hyvä me!!!!

  VastaaPoista
 8. Hei, alle 24 tuntia aloittamisesta ja yksistään netissä on lähes 100.000 allekirjoitusta. Tuo luku menee rikki vielä tämän vuorokauden nimissä. Ja sitten vielä muualla kerätyt nimet kaiken lisäksi.

  Ihanaa suomalaiset, ihanaa, olette ihania, suomalaiset ihanaa!!

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista