Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sateenkaariteippiä! Suklaamuffinsseja!

Vaikka ollaankin jo keskiviikon puolella, piti silti vielä palata hauskaan viikonloppuun.     Ihanan sunnuntaibrunssin lisäksi tuli la...

Vaikka ollaankin jo keskiviikon puolella, piti silti vielä palata hauskaan viikonloppuun.

 

 Ihanan sunnuntaibrunssin lisäksi tuli lauantaina pyörittyä kaupungilla. Erityisempää shoppailua ei tullut harjoitettua, mutta kaikenlaista hauskaa näin kaupoissa pyöriessäni.

Ihan ensin suuntasin seurueeni kanssa kulkuni Arnold'siin! Alunperin kaavailimme lauantaille kävelyretkeä ja suklaakakun leipomista, mutta lumimyrsky iski ja leipominenkin jotenkin jäi. Arnold'silla pistäytyminen siis tuntui vähintäänkin oikeutetulta. 


Tiedostan tässä vaiheessa kyllä itsekin, että Arnold'sin hehkuttaminen postauksessa saattaa näyttää vähän erikoiselta sen jälkeen, kun olen moneen otteeseen kehottanut kaikkia välttämään ruton lailla ketjupaikkoja ja suosimaan laadukkaita ja hyviä yksityisravintoloita.

Mutta Arnold'sin kohdalla en voi kuin pyörtää puheeni: Arnold's on ihana, eritoten ja erityisesti tuplasuklaamuffinssiensa kohdalta. Syön siellä toki muitakin muffinsseja, joskus jopa bageleita ja smoothieita, mutta erityisen rakastunut olen näihin. 

En tiedä mitä Arnold's muffinsseilleen tekee, mutta niiden koostumus on täydellinen. Ei sitkeä ja taikinamainen, kuten muffinseissa yleensä, vaan ihanan kuohkea ja pehmeä ja helposti syötävä. Myöskään paksu, nimenomaan tuplasuklaakuorrutus ei ole yhtään pahitteeksi.

Sitäpaitsi Arnold'sin bonuskorttikin on pahvinen läpyskä. Uskallan väittää, että sitä käyttämällä ostoksesi eivät varmastikaan taltioidu mihinkään tietojärjestelmään henkilökohtaista ostoskäyttäytymistäsi tarkkailemaan.

Muistin muuten juuri kirjoittaneeni lukion englanninkurssilla fiktiivisen kertomuksen Arnold-nimisestä homopojasta, joka aikuisena perusti eräänkin donitsikahvilan :D. Silloin rakkauteni Arnold'sia kohtaan ei vielä tosin kukoistanut, mutta idea oli mielestäni nerokas.

Mutta jotta postaus ei menisi tyystin Arnold'sin hehkuttamiseksi, listattakoon muutama muukin bongaus, joihin kaupoissa törmäsin: 

Accessorizesta bongasin söpön sateenkaarikorun! Itselleni en tätä kaavaillut, oli valitettavasti liian feminiini ja hentoinen miehiseen habitukseeni. Mutta monelle voisin tämän kuvitella, varsinkin erilaisiin Pride-tapahtumiin.


 Kävin myös Tigerissa. Olen iloinen, että kyseinen ketju on viimeinkin myös Suomessa. Perustuuhan ketjun myynti nimenomaan halpoihin hintoihin ja usein vaihtuviin valikoimiin, joiden seurauksena ihmisten on pakko ravata liikkeessä koko ajan. Mutta silti olen kovin mieltynyt liikkeeseen. 

Saatan olla lapsellinen ja typerä, mutta ihan kuvan ottamiseen asti hihittelin Tigerin posliinimunille. Pääsiäisvalikoima on siis saapunut Tigeriin!


Tigerista bongasin kaikenlaisten hassutusten lisäksi myös aarteita, joita ei kovin monesta paikasta saa: nimittäin sateenkaariteippiä! Sen löytäminen on ollut yllättävän haastavaa. Kuten kuvasta näkyy, hamstrasinkin tätä harvinaista aarretta reilut kuusi rullaa. Eurolla irtosi kolme, ei siis ollut kallis ostos nämä. 


Sitä en vielä tiedä, mitä teipeillä teen. Muumio-käärinliinoiksi teippi on ehkä liian ohutta. Sääli, sateenkaari-zombie olisi ollut kohtuullisen cool asu kesän Prideille.

You Might Also Like

0 kommenttia