Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipiristys

Hihii, Kille yllätti mut tässä eräänä päivänä piirtämällä meistä näin ihanan Disney -henkisen piirroksen! Olen täysin ihastuksissani, l...


Hihii, Kille yllätti mut tässä eräänä päivänä piirtämällä meistä näin ihanan Disney-henkisen piirroksen! Olen täysin ihastuksissani, laitoin tämän puhelimen taustakuvaksikin. Awwws. Kille näytti tämän jo alkuviikosta, mutta teille pääsin tämän jakamaan vasta nyt.

Killekin on muuten alkanut bloggaamaan! Killen päivät-blogi eroaa aika paljon mun blogista, mikä on tietysti hyväkin. Kille postailee ihailtavan usein lyhyitä fiilispätkiä ja kuvia, joten kannattaa käydä tsiigailemassa.

Killen blogiin pääsee osoitteella http://killenpaivat.blogspot.fi/ !


Killen blogivinkin myötä toivotan kaikille hauskaa viikonloppua! Itse kiidän suuna päänä paikasta toiseen: on illanistujaisia ja kokouksia ja kaikkea muutakin. Olen myös suuntaamassa katsomaan Kummanki kaa ja mukana myös Vesa-näytelmää. Näytelmähän on kiertänyt Suomea jo vuosikausia, mutta syystä tai toisesta en ole vieläkään sitä nähnyt. Nyt näytelmä on kuitenkin taas tulossa Turkuun, joten varasin lipun ja pääsen vihdoinkin näkemään idolini elävinä. Selvästi Kummanki kaa kiinnostaa muitakin, sillä eilen lippua varatessani paikkoja oli jäljellä enää ihan muutama!

Mitäs teidän viikonloppusuunnitelmissanne on? Kiinnostaako Kummanki kaa? Oletteko nähneet esityksen?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kille on aika hyvä piirtämään!
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mikshän uus logo tms. tuolla ylhäällä ei näy ollenkaan enää puhelimella selatessa? Ennen on näkyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs ollut huomannutkaan moista! Syy on ihan yksinkertainen ja tiedän mistä johtuu, mutta korjaamaan sitä ei oikein pysty, koska sit blogi näyttäis taas koneelta katsottuna huonommalta... Koita kestää!

   Poista
 3. Pikkasen hyvä piirtämään ja ihana blogi! ♥

  http://tytto-rakkautta.blogspot.fi/

  VastaaPoista