Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Parasta sunnuntaisin on...

Brunssi. Ehdottomasti. Joku kyseli kysymyspostauksessa vinkkejä brunssipaikoista . Paras brunssi on mielestäni ihan itse kotona tehty....

Brunssi. Ehdottomasti.

Joku kyseli kysymyspostauksessa vinkkejä brunssipaikoista. Paras brunssi on mielestäni ihan itse kotona tehty. Se olkoon suositukseni.

Oikeastaan vielä parempaa on, kun ystävä kutsuu brunssille. Pääsee istumaan valmiiseen pöytään, eikä ole niin vakavaa, vaikka yöllinen juhliminen vähän näkyisikin päällepäin.Oli teeleipää,
oli teeleivälle päällisiä. Avokadoa, ihanaa kermajuustoa, kylmäsavulohta (jonka tosin ostin minä). 

Oli teetä. Clipperiä, tietysti. 

 Oli smoothieta,

Ja loisteliaaksi lopuksi: oli suklaakakkua. Kakku sisälsi tattarijauhoa, joka vaikuttaa elimistön happo-emästasapainoon. Terveyskakkua siis, viis siitä että syödessä narskui sokeri hampaissa. 

 
Tarjoilun lisäksi oli vielä mitä parhainta brunssiseuraa. Napkin Man tosin näytti vähän pelottavalta. 

Pitkän brunssin jälkeen oli jo taantunut sekä ulkona että sisälläni mellastanut myrsky. Kauniiseen auringonpaisteeseen kelpasi lähteä päiväkävelylle. 


 Päiväkävelyllä osuimme Mikaelin kirkolle, jonka jääkentällä pelattiin curlingia ja tarjoiltiin grillimakkaraa. Kiitos Mikaelin seurakunnalle, vaikka joukoissanne näkyikin Mahdollisuus muutokseen-liivejä. Suhtaudun suurella epäilyksellä kaikkiin uskonnollisiin kampanjoihin, mutta ilmainen makkara kelpaa. Ja curling näytti juuri niin hölmöltä kuin on.

 Näimme myös lumeen hautautuneen Corollan. Sen omistaja luultavasti odottaa kevättä vielä minuakin innokkaammin. Vaikka ihan kreisinä odotan minäkin
 

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Oi nam! :D
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Uuus banneri on kiva! Mutta mitä tapahtui fonttikoolle =( Tuota on lähes vaikeaa lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suurempi fontti on vain tässä yhdessä postauksessa, sopi kuvapaljouden ja lyhyen tekstin kanssa mielestäni paremmin :).

   Poista
 3. Kiva päivitys!

  Blogitekstin fontti on joo vähän turhan isoa. Banneri on edellistä kivempi.

  VastaaPoista
 4. Tää banneri on ehdottomasti paras koskaan! ja toi fontti on just hyvä! Ooot lisäks älyttömän söpö <3 ja sitä kysyisin, että käytätkö ruoanlaittoon aina hirveästi aikaa vai lämmitätkö joskus saarioisten eineksiä mikrossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)!

   En mä aina käytä hirveästi, mutta en kyllä mikroeineksiäkään syö. En itseasiassa edes omista mikroa. Pakastepizzaa ja -ranskalaisia joskus tulee syötyä, mutta aika harvakseltaan niitäkään.

   Poista