Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kysymyksiä vastauksiin, osa 3: seksi ja suhteet

No niin, taas jatkuu kysymyspostaus-vastaukset! Tässä postauksessa kaikenkarvaisia seksijuttuja, kaikkea te höpönassut keksittekin kysyä! ...

No niin, taas jatkuu kysymyspostaus-vastaukset! Tässä postauksessa kaikenkarvaisia seksijuttuja, kaikkea te höpönassut keksittekin kysyä!


Voisitko harkita kolmen kimppaa? 
Voisin harkita.

Kuinka monta seksipartneria sinulla on ollut? Mitä mieltä yleisesti olet irtosuhteista?
On niitä ollut. Ei kuitenkaan mitenkään hälyttäviä määriä. Enemmän kuin useilla, mutta vähemmän kuin monilla. Siitä voinee päätellä, että en mitenkään vastusta irtosuhteita. Kaikille ne eivät tietenkään sovi, mutta en tiedä miksi niiden harrastamisesta pitäisi ketään moralisoidakaan.

Mitä mieltä olet avoimesta suhteesta?
Tuskin osaisin itse elää sellaisessa, mutta kaikki ovat omasta vapaasta tahdostaan vapaita koittamaan. En tosin hirveästi niihin usko: hyvin todennäköisesti jompi kumpi osapuoli alkaa jossain vaiheessa flippailla, ihan tahtomattaankin.Jotenkin tuntuu, että avoimessa suhteessa voisi olla vain ihmisen kanssa, joka ei oikeasti ole itselle kuitenkaan se sopivin.


Viisi seksikkäintä ammattia mielestäsi? 
En oo tainnut ikinä ajatella ammatteja silleen seksikkäinä. Vaikea myös sanoa, missä seksikkyyden tekee ammatti ja missä taas esimerkiksi ammatin vaatimat vaatteet, vai onko kyse samasta asiasta? Ylipäätään mieleen tulee sellasia aika klassisia helppoja: muusikot, näyttelijät, palomiehet, ei-liian-boheemit taiteilijat, jalkapalloilijat.

Kuka on maailman seksikkäin mies ja nainen? Miksi?
En pysty sanomaan, siis en vaan niinku osaa. Riippuu omista fiiliksistä mikä ja miksi milloinkin miellyttää.

Homolta pitää tietysti kysyä, ooks mieluummin top vai btm? :D
Viime aikoina ei oo kiinnostanut oikein kumpikaan, sellainen muunlainen romanttinen kihnuttelu on tuntunut paremmalta.


Voisitko seurustella 17-vuotiaan kanssa?
En mä kyllä voisi. Vaikka kuinka olisi kypsä teini, niin kokemus on osoittanut, että aina siinä on jotain naiivia. Eikä siinä ole mitään pahaa, on täysin luonnollista kypsyä ja kehittyä elämänsä varrella.

Oletko koskaan rakastunut oikeasti (ennen Killeä tietty)? 
En ole. 

Montako kertaa oot ns. vakavasti seurustellut ja pisin suhteesi?
En mä ihan kunnolla vakavasti ole seurustellut kertaakaan! Näin ollen Kille on tähän asti pisin suhteeni. You Might Also Like

3 kommenttia

  1. kihnuttelu on parasta!

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista