Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jännitys tiivistyy: huomenna Tahdotaan!

Huomenna se käynnistyy! Tahdon2013-kampanja! Mua jännittää!   Kuten Twitterissä ja Facebookissa eilen kirjoittelin, on viime päivät oll...

Huomenna se käynnistyy! Tahdon2013-kampanja! Mua jännittää!

 

Kuten Twitterissä ja Facebookissa eilen kirjoittelin, on viime päivät olleet kiireisiä ja stressaavia: en ole mitenkään virallisesti merkittynä mitenkään Tahdon2013-kampanjaan, olen silti päätynyt alueryhmässä suunnittelemaan, selvittämään, juoksemaan papereiden kanssa paikasta toiseen, kokoustamaan ja rekryämään.

"Eilen näin ensimmäistä kertaa painettuna tasa-arvoisen avioliittolain kannatusilmoituksen. Tunsin sisälläni lämpöä, aivan kuin olisi nähnyt lapsensa ensimmäistä kertaa. No, ei ehkä ihan mutta melkein!"
Näiden vapaaehtoistöiden ohessa on pitänyt kiirettä myös opiskelupuolella. Tuntuu, että kaikki elämäni deadlinet ovat tasan samaan aikaan juuri tällä viikolla. Mutta en valita, Tahdon2013-kampanjassa tekeminen on tuntunut ja tuntuu varmasti jatkossakin hyvältä ja erittäin oikealta. Ja sitähän se onkin. Eilen näin ensimmäistä kertaa painettuna tasa-arvoisen avioliittolain kannatusilmoituksen. Tunsin sisälläni lämpöä, aivan kuin olisi nähnyt lapsensa ensimmäistä kertaa. No, ei ehkä ihan mutta melkein!

Kampanja siis alkaa huomenna. Netissä kannatusilmoituksen voi allekirjoittaa heti puolenyön jälkeen. Jokainen täysi-ikäinen suomalainenhan käy siis ennen nukkumaanmenoa tekemässä yön hyvän työn osoitteessa  

Sen lisäksi jokainen värvää kaikki kynnellekykenevät lähipiiristään allekirjoittamaan. Kampanja kestää puoli vuotta, joten tulen vielä muistuttelemaan teitä kirjoittamisesta säännöllisin väliajoin ;).

Avajaispäivälle on myös järjestetty ohjelmaa eri puolille Suomea. Esimerkiksi Turussa kampanjan avajaistapahtuma on klo 16.30 kävelykadulla. Paikan päällä 500 ensimmäiselle Muumi-tikkareita ja tahdonvoiman täyttämää tunnelmaa. Minäkin tulen näillä näkymin pyörimään siellä, on siis erinomainen tilaisuus nähdä ilmielävä bloggari allekirjoittaessaan kannatusilmoitusta!

 Tulen  raportoimaan blogissakin avajaispäivän tapahtumista. Tunnelma välittyy siis teillekin, jotka ette ehkä paikalle pääse.


Jeeee! En malta odottaa huomista! Kampanja todella alkaa! Mahtavaa!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Saako lapset allekirjoittaa? Oon 13.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysi-ikäinen pitää olla, mutta alaikäisetkin voivat tottakai kannustaa ja kehottaa täysi-ikäistä lähipiiriään allekirjoittamaan :).

   Poista
 2. Kaikki äkkiä allekirjoittamaan!

  VastaaPoista