Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

8 kuukautta Killeä

Vietettiin tosiaan maanantaina Killen kanssa kahdeksankuukautispäivää.  Kuten eilen kirjoitin, tuntuu tosi hassulta, kuinka nopeasti ai...

Vietettiin tosiaan maanantaina Killen kanssa kahdeksankuukautispäivää. 

Kuten eilen kirjoitin, tuntuu tosi hassulta, kuinka nopeasti aika on kulunut. Ihan vasta äsken kirjoitin, kuinka olen alkanut tapailla Killeä. Se oli viime kesänä ja uusi kesä on jo ihan kohta täällä. Hullulta tuntuu.

Kuten aktiiviset lukijat varmasti tietävät,  olen suhteellisen innokas ruokaharrastaja ja harrastus on vähän tarttunut myös Killeen. Puolta vuotta juhlittiin taannoin Paninissa, mutta nyt syötiin hyvin ihan vain kotioloissa.

Menu koostui vähän hätäisesti lyhyellä varoitusajalla: maanantaiaamuna kaivoin pakastimesta sulamaan peuran ulkofilettä. Vasta yliopistolta kotiin laukatessa kehittelin menun loppuun: vähän alkusalaattia, peuran kanssa punaviinikastiketta sekä lohkoperunoita. Keventäväksi, raikkaaksi jälkiruuaksi pyöräytin vielä pakastimesta kaivetuista luomumansikoista mansikkamaitoa.Oman elämänsä Masterchef ulkofileen paistopuuhissa. Huomatkaa mahtavan tyylikäs essu. En yleensä käytä sitä ikinä, mutta nyt jostain syystä koin sopivaksi somistaa kuvaustilannetta essulla.

Kille sen sijaan ei näyttänyt idiootilta essu päällä, vaan keskittyi siemailemaan viiniä (joka oli muuten helvetin hyvää, jos tällainen karkea ilmaisu sallitaan).

Alkuruokasalaatti oli hyvin kevyt ja olematon. Jäävuorisalaattia, muutama kirsikkatomaatti ja paahdettuja leipäsiivuja.


Pääruuan kuva on kyllä ehkä maailman luotaantyöntävin :D. Ei puutu kuin epätarkkuus ja räjähtävä salamavalo.


Loppuilta sujuikin hulluissa merkeissä: keksittiin mielenhäiriössämme vaihtaa kämpässäni järjestystä. Sänky on nyt mukavasti ikkunan alla ja ruokailuryhmä vastaavasti alkovissa. Projekti kesti vähän pidempään kuin kuvittelimme, mutta ikkunan alla on joka tapauksessa ihana nukkua. Aurinko ei enää häikäise aamulla, mutta ikkunasta on kiva katsella ulos ennen nukahtamistaan.

Sellaiset kahdeksannet kuukautiset meillä siis Killen kanssa. Monet suhtautuvat vähän oudosti tähän kuukausipäivän juhlintaan. Mun mielestä tämä on kuitenkin erinomaisen hyvä tapa: mikään juhla, mihin liittyy pussailu, viini ja vähän tavallista arkiruokaa prameampi murkinointi, ei voi olla huono juhla. Aiomme siis huomioida kuukausipäivät jatkossakin.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Rupeen aina hihittelemään vienosti, ku luen näitä Kille-postauksia...

  VastaaPoista
 2. Aina on syytä juhlaan, varsinkin jos juhla liittyy rakkauteen. Onnea! :)

  VastaaPoista
 3. "Mutta haluan myös uskoa, että jossain menee raja, jonka jälkeen mullekin osuu toimiva ihmissuhde."
  Hyvä että uskoit :)

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi kun ootte niin söpöjä yhdessä! :3 Onnea vielä hirveesti ja tyylikäs essu sulla muuten :D

  VastaaPoista
 5. Niin just tätä lutuilua! :-)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea! Kivoja kuvia!

  VastaaPoista