Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uskomattomia uskovaisia

Latter Days -elokuvassa ei ole Jehovia vaan mormoneja, mutta ihan söpsöjä uskovaisia kuitenkin. Killelle oli tapahtunut eilen aika usko...

Latter Days-elokuvassa ei ole Jehovia vaan mormoneja, mutta ihan söpsöjä uskovaisia kuitenkin.

Killelle oli tapahtunut eilen aika uskomaton juttu :D.

Ovikello oli yllättäen soinut ja vielä yllättävämmin Kille oli mennyt avaamaan oven odottamattomille vieraille.  Oven takana odottivat, ketkäs muutkaan kuin, Jehovan todistajat. Vaan nämä todistajat eivät olleetkaan mitä tahansa todistajia, vaan poikkeuksellisen kuumia, nuoria miehiä. Kille oli jopa jäänyt pidemmäksikin toviksi rupattelemaan ovensuuhun komistusten kanssa ja perustellut räjähtänyttä aamulookiaan sillä, että oli juuri menossa suihkuun.

Keskustelu oli kestänyt jonkin hetken, ja lähtiessään komeampi jehovista oli toivottanut Killelle hyviä suihkuhetkiä sekä todennut että mut me varmaan nähään vielä.

Eilisenä illanviettona syntyikin melko jännittäviä homopornahtavia visioita ajatuksella "mitä olisi tapahtunut, jos Kille olisi kutsunut jehovat saunomaan". Mistä lähtien jehovantodistajat ovat vaihtuneet kurttuisista mummoista kuumottaviksi, hyvärunkoisiksi, nuoriksi miehiksi? Miksei jehovia käy ovilla useammin? Kannattaisikohan sittenkin kokeilla "tilaa jehova ovellesi"-palvelua?

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Luulis, että lähes aina Jehovat ei halua muuta kuin puhua Jeesuksesta. :D

  VastaaPoista
 2. olen kuullut että jehovat ajavat kotoaan ulos homoseksuaalit lapsensa kun nämä tulevat täyteen ikään noin 18v eivätkä "luovu homovieteistään". mitä lie nämä namut sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, homous on Jehovan todistajille definitely no-no.

   Poista
 3. En tiiä miks mutta ensimmäisenä mieleen tuli Älä pyyhi kyyneleitä paljain silmin-sarjan Benjamin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän se vähän tähän aihepiiriin liittyy :).

   Poista
 4. Näyttävät kyllä enemmän Myöhempäin Aikain Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon edustajilta, joita tuttavien kesken kutsutaan mormoneiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksessa on kyllä kuvan yhteydessä mainittu, että kyse on mormoneista :). Mutta Killen ovella käyneet olivat kyllä Jehovia.

   Poista
 5. Aika kummallista jehovilta :DD
  Itse joutunut sulkemaan oven pariin otteeseen melko riepästi, sillä olisivat muuten yrittäneet puolipakolla sisään voidakseen "valaistaa" minua enemmän.

  VastaaPoista
 6. Katsoin joskus ruotsalaisen dokumentin, jossa perheestään pois homouden takia ajettu Jehovan todistaja Erik valmistautui ensimmäiseen jouluunsa poikaystävänsä kanssa. Oli jotenkin julman tuntuista, miten perhe voi hylätä ja ajaa pois tuollaisista syistä. Mutta toisaalta tuli hyvä mieli, kun Erik vaikutti niin onnelliselta :))

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kommentit on tärkeitä :)! Kiitos niistä!

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista