Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomi vaeltaa pimeässä laaksossa - vielä hetken

Aamulla heräsin kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Avattuani Twitterin kuitenkin huomasin, että keväästä huolimatta elämme valitettavan pimeä...

Aamulla heräsin kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Avattuani Twitterin kuitenkin huomasin, että keväästä huolimatta elämme valitettavan pimeässä. Päivän uutiset olivat vähän tyrmistyttäviä.


"Tasa-arvoista avioliittolakia ei oteta käsittelyyn eduskunnassa"

"Aloite hävisi keskiviikkona eduskunnan lakivaliokunnassa äänin 8-9."

"IS uutisoi presidentti Niinistön tulleen suostutelluksi epämääräisen kristillisen kampanjan suojelijaksi"Valitettavaa, typerää, surullista, järkyttävää, mitä helvettiä Suomi ihan oikeasti. Nyt jos koskaan on hyvä hetki ajatella sitä suomalaisille yleensä niin tärkeää ajatusta, että mitä muu maailma meistä ajattelee. Voin sanoa, että tuskin kovin hyvää. Maan sisälläkin nimittäin ajatukset ovat pettyneitä.

Mutta ei pidä masentua. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, alkaa jo aiemmin mainitsemani Tahdon2013-kampanja 19. maaliskuuta. Kampanjassa siis kerätään nimiä kansalaisaloitteeseen tasa-arvoista avioliittolakia varten. Kampanjan Facebook-sivut aukesivat juuri. Pyydänkin, että te kaikki Facebookia käyttävät käytte tykkäämässä sivusta täällä

Tunnen Tahdon2013-kampanjassa suurta voimaa. Sillä voimalla uskon pimeämmänkin pohjoismaan valaistuvan. Ei pimeää laaksoa, ei kukkulaa.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Olin eilen vielä niin toiveikas. Tänä aamuna olo oli hieman lannistunut, mutta kävin tykkäämässä Tahdon2013-kampanjan sivusta ja toivoni alkaa palaamaan - tykätessäni olin noin 4200. tykkääjä, vajaa tunti ja tykkääjiä on nyt yli 8000!
  Ihmisiä todella koskettaa tämä, ihmiset haluavat tätä.
  Sydäntä lämmittää!

  VastaaPoista
 2. Kävin tykkäämässä :)
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ykshomojokaasuusuomessajavihaaniinnistöäjaeduskuntaa27. helmikuuta 2013 klo 16.30

  :(

  VastaaPoista
 4. Luin tän aamulla ja oikeesti luulin jo et se ois menny läpi mut ei sitte! nyt sitte kaikki vaan keräämään ääniä siihe nimijuttu eikö se ollu jotain 50 000 nimeä.....

  VastaaPoista
 5. 8-9. Oon vihainen ja vittuuntunut siitä, että samojen perusoikeuksien eteen täytyy tehdä näin paljon töitä. Seksuaalivähemmistöjen oikeudet Suomessa ja maailmalla on ihan oikeasti yksi meidän sukupolven suurimpia ihmisoikeuskysymyksiä. On täällä sentään lakeja syrjintää vastaan ja parisuhteen voi rekisteröidä, jos tahtoo. Luin jostakin: autoja ja koiria rekisteröidään, ei kahden ihmisen välistä rakkautta. Mun mielestä se oli hyvin sanottu. Multa meni nuoruus ohi tässä paskamaassa peläten. Aikuisenakaan mä en ole samalla viivalla kuin muut. Mä maksan veroja ja autan lähimmäisiäni siinä missä muutkin ja kaikki mun vaaleissa antamani äänet on menneet varmasti homomyönteisille ihmisille. Silti mun asiaa ei edes käsitellä eduskunnassa.

  Joskus demokratia on sitä, että samaa ehdotusta pusketaan pikkuhiljaa läpi kymmeniä vuosia. Nuoret on jo alkaneet ymmärtää, mistä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöissä on oikeasti kyse. Kyllä tää joskus menee läpi, mutta ei ole oikein, että mun täytyy odottaa heteroperseisten poliitikkojen vanhenemista ja pois kuolemista! Mulla olis voinut olla paljon helpompi nuoruus, jos Suomen valtio olis kymmeniä vuosia etukäteen kunnolla tunnustanut sen, että mäkin olen ihminen. Mä haluan kaikkien tietävän, että tässä maassa saa olla homo.

  Samaan aikaan radiossa pyöritellään jonkun ihmisen ajatusta siitä, pitäisikö äitiyspakkauksen nimi muuttaa äidin ja isän pakkaukseksi. Ei sitten tullut mieleen yksinhuoltajat eikä homot. Voi jumalauta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko nyt vaan sanoa että mun mielestä ois maailman tyhmin idea muuttaa äitiyspakkauksen nimi yhtään miksikään. Mun mielestä se on niin vakiintunut termi että sitä voi käyttää homot, heterot, muslimit, porvarit, juopot, liikuntarajotteiset jne. Ei aina tarvii nimellä huomioida kaikkia jos itse asia on kaikille sama. Sama ku alkais kutsuu linja-autoja laiskojen-autottomien-ekotoiveikkaiden-eikeskustassaasuvien-joukkosiirtymisvälineeksi tai jotai muuta yhtä typerää...

   Poista
  2. Arvoisa Klaava, en itse enää edes haaveksi parisuhteesta tai sen virallistamisesta. Kun olin nuori, niin homous oli rikollista ja sairauttakin se oli pitkään. Tosin veroni kelpasivat ja niitä olen paljon maksanut. En edes opiskellut yhteiskunnan piikkiin, lainoin ja opintorahoin. Vanhemmat puristivat itsestään kaiken. Jopa koulu maksoi ja kouluruoka.

   Mutta haluan nuorille tasavertaisen oikeudet toimia yhteiskunnan jäseninä. Heidän pitää saada samat oikeudet, koska heilla on samat velvollisuudetkin. Vai voisiko homot maksaa alennettua veroa, koska heillä ei ole kaikkia oikeuksia yhteisössämme?

   Mutta olen rintamssa taistelemassa yhdenvertaisuuden puolesta, samoin kuin 85-vuotias äitinikin.

   Poista
  3. Klaavan teksti olisi voinut olla itseni kirjoittama, mitä nyt en olisi osannut sitä noin hyvin sanoa.

   Poista