Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Salatut elämät: EEEIII!! Lari ja Elias erosivat?!?!

Ei, mä en kestä. Ehdin juuri twiitata, kuinka en ole ihan varma miten reagoin, jos Larias erotetaan. Ja juuri niinhän siinä nyt tieten...


Ei, mä en kestä.

Ehdin juuri twiitata, kuinka en ole ihan varma miten reagoin, jos Larias erotetaan. Ja juuri niinhän siinä nyt tietenkin kävi.

Nyt odotan, että käsikirjoittajilla ja muulla tuotantotiimillä on silmää ja kykyä. Näin ollen ero on vain väliaikainen juonenkäänne ja jo esimerkiksi huomisen jaksossa Lari ja Elias palaavat onnellisesti yhteen, Lariaksesta tehdään 130-osainen spin-off-sarja ja Petterin ja Ronnyn kanssa tehdään sopimus Salkkareiden loppuun saakka.

Näin minä toimisin. Ja tiedän monta muutakin, jotka toimisivat. Yhtä asiaa muuten mietin: kuka on ottanut nämä Eliaksen puhelimessa olevat Larin ja Eliaksen peuhukuvat? Missä mahtavat edes puuhata? Hellyyttävän hölmö moka tuotannossa.


Seuraa Tämän kylän homopoikaa Facebookissa ja Twitterissä.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Ei oo kohta mitään katsottavaa salkkareissakaan: (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Jos Lari ja Elias eroo lopullisesti, en jaksa innostua enää salkkareista ollenkaan...

   Poista
 2. Pakko niitten on vielä palata yhtee, oikeesti! :c

  VastaaPoista
 3. jos ne on ottanut ne kuvat itselaukaisimella vai mikä se oli.
  Ja täytyy munkin kehuu sun blogii. oot nykyisin postannut ahkerasti ja kuvat on kivaa plussaa. Sun jutut on niin maanläheisiä ja niihin on helppo samaistua.

  VastaaPoista
 4. Mää eilen ihan oikeesti, ITKIN kun Eliaksen puolesta sattu ärsyttää ihan suunnattomasti Larin käytös :( kumma miten sitä uppoutuukin sarjaan tollein..

  VastaaPoista
 5. No voihan sitä vaikka ajatella että Katariina on ottanut kuvat:) Juonipaljadtuksista ja tulevista jaksojen nimistä voi päätellä, että Lari alkaa touhuamaan jonkun tytön kanssa, ja joku päättää outata Larin..

  VastaaPoista
 6. Ei poikien ero vaan saa olla lopullinen! Oikeesti! Hienoa blogia pidät, mutta harmi et taida olla foorumi ihminen kun mun Larias-foorumille et mitään kirjoitellut? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Joo, en jotenkin oikein osaa kirjoitella, varsinkin kun luulen muiden kirjoittajien olevan paljon nuorempia... Mutta lukemassa käyn aina välillä!

   Poista
 7. mietin tuota samaa, että ku noi kuvat on oikee ottanu ;D fail..

  VastaaPoista