Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KYSYMYSPOSTAUS!

??????? ??????? ??????? ??????? ??????? ??????? ??????? Helöy pupsukkaiseni! Edellisestä kysymyspostauksesta on vierähtänyt puolisen vuo...

?????????????????????????????????????????????????

Helöy pupsukkaiseni!

Edellisestä kysymyspostauksesta on vierähtänyt puolisen vuotta. Edellisen kysymyspostauksen aikoihin esimerkiksi Kille ei vielä ollut niin vahvasti kuvioissa kuin nyt. Elämäni on siis siinä suhteessa muuttunut edellisestä aika paljonkin.

Myös uusia lukijoita on viimeisen puolen vuoden aikana tullut runsaasti. Ehkä siis teitä uusia lukijoitakin on jokin asia jäänyt askarruttamaan.

Nyt on kuitenkin tilaisuus selvittää mieltävaivaamaan jääneet epäselvyydet, niin uusien kuin vanhojenkin lukijoiden!

Kysymyksiä voi kommentoida tähän alle, Facebook-sivulle, Twitteriin tai vaikka sähköpostiin. Osoite löytyy tuosta sivupaneelista :).

Kysymyksiä voi esittää 27.2. asti, eli viikon ajan. 

?????????????????????????????????????????????????

You Might Also Like

26 kommenttia

 1. Mikä sun nimi on? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD

   Se on tietenkin homopoika!

   Poista
 2. Voisitko harkita kolmen kimppaa? Oletko antanut jo anteeksi Anni Sinnemäelle naimalakon rikkomisen? Missä on lempibrunssisi Helsingissä vai käytkö ylipäätään brunssilla? Miten sinuun voi tutustua irl? Millainen työ sulla on? Mitä opiskelet? Millaisesta asunnosta haaveilet? Mikä on lempiammattisi? Opiskeleeko Kille? Syötkö D-vitamiinia? Miten voisimme eheyttää Päivi Räsäsen tai hänen miehensä?

  VastaaPoista
 3. Ovatko kaverisi hylänneet sinut, kun ovat kuulleet, että olet homo?

  VastaaPoista
 4. Oletteko suunnitelleet yhteenmuuttamista Killen kanssa?

  VastaaPoista
 5. Montako kertaa oot ns. vakavasti seurustellut ja pisin suhteesi? Missä oot käynyt pohjoisimpana suomessa?

  VastaaPoista
 6. Mikä Killessä on sellaista mikä nappaa? Oletko koskaan rakastunut oikeasti (ennen Killeä tietty)? Paras lapsuusmuistosi?

  VastaaPoista
 7. Miltä se kauan varjeltujen kasvojen (ja Killen kasvojen) paljastaminen tuntui?

  VastaaPoista
 8. Kuinka vanha suunnilleen olit, kun huomasit olevasi homoseksuaali? Entä missä vaiheessa hyväksyit sen?

  VastaaPoista
 9. Miten muut saivat tietää homoudestasi? Entä miten he suhtautuivat?

  VastaaPoista
 10. Jos päättäjät viitsisivät sallia homoliitot, haluaisitko kirkossa naimisiin? Mikä on suhtautumisesi uskontoon ylipäätään?

  Mitä ajattelet crossdressaamisesta, voisitko itse harkita?

  Onko sulla lempielokuvia, kirjoja, tai tv-sarjoja?

  VastaaPoista
 11. Milloin tajusit olevasi homo? Milloin tulit kaapista ja miten muut suhtautuivat? Lempiruoka? Ihaninta Killessä? :)

  VastaaPoista
 12. Mitä mieltä olet tatuoinneista? Iskeekö vai oletko enemmän leimattoman ihon ystävä? Omistatko itse yhtään?

  VastaaPoista
 13. Millä alalla olet? Entäs Kille? Mitä mieltä olet "faghageistä"? Entäs mitä tykkäät Lariaksen uusista käänteistä:)?

  VastaaPoista
 14. Oletko joutunut kiusatuksi jossain vaiheessa elämääsi homouden takia?
  Mitä harrastat?

  VastaaPoista
 15. Ensinnäkin: Kiitos mainiosta blogista! Tämä on ehdottomasti yksi parhaista, joita olen koskaan lukenut! Kirjoitat tosi hyvin, ja olen ihan koukussa! :)

  Toiseksi: Kysyisin, millainen perhe sulla on? Sisaruksia? Ja mitä tekisit, jos voittaisit Lotossa 5 miljoonaa?

  VastaaPoista
 16. Mitäs mieltä Master Chefin Klausista?

  VastaaPoista
 17. Oon ny hetken aikaa lukenu tätä ja voin kertoo et on ihan huippublogi! Ja sain sit äsken hassun idean et luenpa tän nyt kokonaa alusta loppuun! Jännä oli huomata et alkupäästä löyty semmosia juttuja mitkä oon aikoinaa ennenki lukenu.. No.. enhänmä päässy ku marraskuuhun 2011 kunnes rupes väsyttää. No mut huomenna jatkuu :D
  Oli mulla kysyttävääki, millai se kirja edistyy? :3 Ja millä hakusanoilla nykyään löydetään sun blogiis? Ne oli aika hauskoja :D

  VastaaPoista
 18. mikä on sun ja killen lempiohjelmat? mitäs vanhempasi sanoivat kun kerroit olevasi homo? onks sulla paljon ysäviä? ootko ollut ikinä tv:ssä tai radiossa tai lehdessä? kunpi on paremman näköinen salkkareissa elias vai roni? jos saisit ilmaiiseksi koiran niin minkä rotuisen ottaisit? ootko katsonut puhdistus elokuvan? kuka on sun lempi mies- ja nais näyttelijät suomesta ja ulkomailta? ootko ollut masentunut joskus? onks sun vanhemmat hausskoja? luetko paljon? mitä liikuntaa harrastat? sun lempi ruoka? ruokapaikka? minkä koulun oot käynyt? onks sua kiusattu koulussa?

  VastaaPoista
 19. Pidän sun blogista kovasti, ja itse pienellä paikkakunnalla asuvana on erityisen kiva seurata elämääsi nyt suuressa kaupungissa. Kysymys: Kuinka monta seksipartneria sinulla on ollut? Mitä mieltä yleisesti olet irtosuhteista?

  VastaaPoista
 20. Mikä oli suurin kynnys oman valokuvan paljastamisessa lukijoille? Entä mikä tekijä houkutti eniten paljastamaan oma identiteetti?

  VastaaPoista
 21. Mitä mieltä olet avoimesta suhteesta? Jos voisit muuttaa yhden heteromiehen homoksi, kenet muuttaisit (jos vaikea vastata, voidaan muuttaa muotoon "jos olisi pakko")? Mikä piirroshahmo on mielestäsi seksikkäin? Joko olet keksinyt ratkaisun lasten hankkimiseksi? Viisi seksikkäintä ammattia mielestäsi? Voisitko seurustella 17-vuotiaan kanssa?

  VastaaPoista
 22. Onko toi sun korvis venytyskorvakoru vai ei? Jos on, niin mitä luulet, tuutko vielä jossain vaiheessa elämää menemään plastiikkakirurgille korjaamaan reiän pois vai ootko aatellut, että pidät korua loppuelämän (vähän kuin tatuointi)?

  VastaaPoista
 23. Oltetteko sä ja Kille ihan suomalaisia tai vaikkapa ruotsalaisia? onko sulla ikinä ollu itsetuhoisia ajatuksia? kuka on maailman seksikkäin mies ja nainen? Miksi?

  VastaaPoista
 24. Homolta pitää tietysti kysyä, ooks mieluummin top vai btm? :D

  VastaaPoista
 25. Kaapista ulos tulemisesi seurauksia?

  VastaaPoista