Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuumuutta! David Beckham H&M:n uudessa mainosvideossa!

N'Eilisen, vakavamman postauksen  jälkeen lienee paikallaan vähän keventää uuden viikon kunniaksi. Eilinen postaus muuten keräsi runsaas...

N'Eilisen, vakavamman postauksen  jälkeen lienee paikallaan vähän keventää uuden viikon kunniaksi. Eilinen postaus muuten keräsi runsaasi jakoja Facebookissa sekä retweettejä Twitterissä, kiitos niistä! Samalla taisi tulla myös blogin päiväkävijäennätys, sillä klikkauksia kertyi lähemmäs kolmeatuhatta.

Tänään kuitenkin vähän kevyemmillä aiheilla: H&M on jälleen julkistanut David Beckhamin nimeä kantavan alusvaatemalliston. Tällä kertaa julkaisua ja myyntiä vauhdittaa varsin miellyttävä mainosvideo. Videon on ohjannut Guy Ritchie ja pääosassa on tietysti itse Becksu.
Videota on jo ehditty moittia kovasti mm. siitä, kuinka Beckhamin tatuoinnit joissain kohdissa kummasti katoavat ja kyseessä on varmasti sijaisnäyttelijä. Who cares, aitoa Becksua vähissä pukeissa on kuitenkin nähtävissä! Yleensä en niin hirveästi urheilijoista lämpeä, mutta David Beckhamista olen tykännyt aina. Alunperin kiinnostus häneen syntyi Posh Spicen poikaystävänä, nykyisin ihan jo ulkoisilla avuillaan herättää kiinnostusta ;).

Videon voitte katsoa tuosta ylhäältä, mutta keräsin iloksenne myös muutaman kuvankaappauksen videoista siltä varalta että ette syystä tai toisesta voi videota katsoa. Enjoy ;). Kuvissa on videon tärkein anti, mutta video on muutenkin hauska. Kannattaa siis katsoa.

Näiden myötä onkin hyvä tilaisuus toivottaa kaikille hyvää alkanutta viikkoa :).
Palailen luultavasti huomenissa viikonloppua käsittelevän postauksen tiimoilta.

Tämän kylän homopoika Twitterissä ja Facebookissa! Seuraa ja tykkää ;)!

You Might Also Like

0 kommenttia