Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Killen vieraspostaus #2 - Lindsay Lohan

Kille täällä pitkästä aikaa taas! Blogin naiskaunetta kunnioittavia lukijoita mielessä pitäen päätin kirjoittaa Lindsay Lohan ista ja jakaa ...

Kille täällä pitkästä aikaa taas! Blogin naiskaunetta kunnioittavia lukijoita mielessä pitäen päätin kirjoittaa Lindsay Lohanista ja jakaa muutaman kuvan. Viimeiset pari kuukautta Lindsay on ollut paljon esillä ja hänen tekemisistään on raportoitu lähes päivittäin.


Lindsay nousi Hollywoodin rakastetuimmaksi lapsitähdeksi vuonna 1998 elokuvalla Ansa vanhemmille. Ura jatkui luontevasti murrosikäisenäkin ja Lindsay tähditti monta nyt jo klassikoksi muodostunutta teinileffaa, tunnetuimpia ovat ehkä Perjantai on pahin (2003) ja Mean Girls (2004). Lindsay on sittemmin näytellyt lukuisissa vähemmän suosiota saaneissa elokuvissa.

Lindsay oikeudessa vuonna 2012 (ylempi kuva) ja 2011 (alempi kuva)

Lindsay on surullisen kuuluisa lakiongelmistaan, esim. rattijuopumuksista, huumeidenkäytöstä, tappeluista yökerhoissa, poliisille valehtelusta, jne. Oikeudessa hän on käynyt tusinan kertaa vuoden 2010 jälkeen, viimeksi juuri tällä viikolla. Vieroituksessa Lindsay on ollut toistuvasti, sekä kärsinyt hänelle langetettua vankilatuomiota kokonaiset puolitoista tuntia. Hän on myös ensimmäinen julkkis joka on saanut porttikiellon legendaariseen Chateâu Marmont -hotelliin, koska ei suostunut maksamaan lähes 50 000 dollarin laskuaan. Viimeisen vuoden aikana Lindsay on ollut paljon esillä rahavaikeuksiensa vuoksi. Bravo tv-yhtiön Million Dollar Decorators ohjelmassa Lindsayn vuokrakartano sai neljännesmiljoonan dollarin uudelleensisustuksen, mutta Lindsay ei autokolarinsa vuoksi päässyt kuvaamaan ns. suurta paljastusta. Tämän vuoksi Bravo aikoo laskuttaa Lindsayllä uudelleensisustuksen lahjaverot. Hän on myös velkaa 40 000 dollaria ex-assistentilleen, satojatuhansia dollareita ex-asianajajalleen, sekä lähes 100 000 dollaria maksamattomia veroja.

Ylempi kuva: Terry Richardsonin otos Lindsaystä / Alempi kuva: Lindsay ja Samantha Ronson

Lindsay oli pari vuotta sitten usein lehtien otsikoissa turbulenttisen suhteensa vuoksi. Yllättävää siinä oli se että hänellä olikin suhde toisen naisen kanssa. Lindsayn ja Los Angelesiläisen DJ:n Samantha Ronsonin parivuotinen suhde ei ollut kummallekkaan terveintä aikaa. Suhteeseen liittyi paljon alkoholia, biletystä, baaritappeluita, mitä luultavammin huumeita ja vaikka mitä muuta. Myöhemmin Lindsay on kutsunut suhdettaan Samanthaan "myrkylliseksi", mutta he ovat suhteen lopputtua pysyneet yhä ystävinä.

Lindsay saapumassa "The Canyons" -elokuvan kuvauksiin

Lindsayn uusin elokuva The Canyons on tulossa elokuviin piakoin Yhdysvalloissa, ja suuresti rohkenen epäillä että sitä nähdään Suomessa ollenkaan. Bret Easton Ellisin käsikirjoittama mikrobudjetin independent trilleri ei ole saanut kovin innostunutta vastaanottoa, eikä mm. päässyt osalliseksi Sundance -elokuvafestivaaleille. Elokuvan tuotantovaiheessa ei myöskään vältytty draamalta. Näin jälkikäteen on julkaistu ääninauha jossa Lindsay raivoaa vastanäyttelijälleen pornotähti James Deenille. Yhtenä päivänä koko tuotantoryhmä joutui riisuutumaan koska Lindsay sai paniikkikohtauksen ennen neljän hengen seksikohtaustaan. Lindsayn raportoitiin saaneen elokuvasta palkkaa säälittävät 100 dollaria per päivä, sekä osa mahdollisesta tuotosta. Itse odotan kyllä elokuvaa, mutta en odota elokuvalta mitään.

Lindsaysta voi olla mitä mieltä haluaa, itse kyllä jostain syystä pidän hänestä. Hänessä on jotain kummallista vetovoimaa, ja tavallaan myös Lindsayn jatkuva itsetuhoinen ja ongelmallinen käyttäytyminen on kiinnostavaa. Toivon kyllä että vielä joskus tulee se päivä kun lehdillä ei ole enää mitään pahaa kirjoitettavaa Lindsay Lohanista.

Kuvat: lindsaylohansource.com, nydailynews.com, hollywoodlife.com

You Might Also Like

0 kommenttia