Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kevätfiilis

Olipa hyvä viikonloppu.   Perjantaina olin keikalla, lauantaina käytiin Killen kanssa vähän juhlimassa ja sunnuntaina vain oltiin.  ...

Olipa hyvä viikonloppu. 

Perjantaina olin keikalla, lauantaina käytiin Killen kanssa vähän juhlimassa ja sunnuntaina vain oltiin. 

Sunnuntaina ja muutamana muunakin viime päivänä olen kohdannut hämmentävän näyn. Aurinko on paistanut, ihan siis todella oikeasti paistanut eikä vain pilkistellyt. Koska sunnuntai valkeni ilahduttavasti vailla dagen efteriä ja sää oli ihana, lähdettiin pienelle kävelylle. Siis ihan oikeasti ulos, vaikka ajatus sängyssä venymisestä kiehtoikin...

Käytännössä käveltiin kauppaan ja kiertotietä takaisin, mutta käveltiin kuitenkin. Aurinko inspiroi vähän näppäilemään iPhonella kuvia, varsinkin kun olin (erään 7-vuotiaan ystäväni suosituksesta...) ladannut uuden kamera-appsin, PuddingCamin. 

Kävelyretket on kivoja. Varsinkin, kun aurinko paistaa ja on hyvää seuraa (kröhm jota voi pysähtyä pussailemaan omituisille paikoille rakennettujen mökkien taakse kröhm).  

Kevät on kohta täällä, kaivakaa siis tukevapohjaiset kävelykenkänne jo valmiiksi! 


Löydettiin Killen kanssa Kollikatu. Harmiksemme siellä ei itsemme lisäksi käyskennellyt kyllä yhtäkään kollia.


Tämän omituisesti sijoitetun mökin edessä yritettiin ottaa puolivillaisena läppänä ns. asukuvia. Ei onnistuneet, mutta eipä ollut asukaan kovin häävi.


Kille hoiteli bisneksiä kävelyn lomassa. On se vaan söpsö ♥, vaikka itse sanonkin.


Sellainen viikonloppu. Mites teillä?

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. :) Kivoja kuvia, tälläsiä saa olla useemminkin! Oma viikonloppu ei ollut kummoinen, yritin tehdä koulujuttuja ja tuli kuitenkin käytyä sukulaisten kanssa kaupungilla syömässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy pitää mielessä :). Näitä on ihan kiva tehdä kyllä.

   Eikä sun viikonloppukaan ihan pahalta kuulosta, syöminen on sentään mukavaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä mulla itseasiassa Instagram onkin, mutta ei toistaiseksi näissä blogijutuissa... Täytyy katsoa miten tulevaisuudessa :).

   Poista
 3. Viikonloppunne vaikuttaa olleen kiva!

  VastaaPoista
 4. Oot murskannu mun käsityksen susta ja palan mun maailmankuvaani siin samalla... 1. Mun aikasemmin itse luomani mielikuva sun ulkonäöstä ei vastaa todellisuutta millään tasolla, esim olin sata varma että oot blondi yms. 2. Pidin jotenki itsestään selvyytenä että asutte Killen kaa hesassa. Jotenki oon vaan niin pullossa(lue:korvessa) kasvanut että kyseenalaistamatta aattelin että ku ootte noin vapaamielisesti just sitä mitä ootte, niin helsinki on ainut paikka missä se on mahollista, vaan ilmeisesti sitä sitten muuallakin...3. Jos joku vastaan tuleva kattoo ku apinaa eläintarhassa anteeks etukäteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhuh. Vähän hämmentävää, että jonkun maailmankuva perustuu mun blogilleni. Toivottavasti kommentissasi oli huumoria, joka ei ihan täysin nyt vain auennut :).

   Mutta täytyy sanoa, että kyllä mä olen ollut vapaamielisesti ihan sitä mitä olen jo kauan ennen muuttoa. Ei se asuinpaikasta ole kiinni, vaikka isommissa ympyröissä toki onkin helpompaa.

   Ja saa toki katsoa. Eläintarhojen eläimiä ei saa ruokkia, mut mulle kyllä pähkinät maistuu.

   Poista
  2. Juu ei tarvi hämmentyy, sisälsi yöntunteina kirjotettuu kökkö ironiaa ja absolut kömpölöö kärjistystä... :)

   Poista
 5. Oon sitä mieltä, että blogisi vahvuus on aina ollu se, että kirjoitat mielenkiintoisista ja sua aidosti kiinnostavista jutusta. Kuvat on toki plussaa, mutta kyllä sun blogin 'the thing' on ollu aina sun tekstit. Mulla ainakaa uudet (hyvin söppänät) kuvat ei oo vaikuttanu mitenkään mielikuvaa muuttavasti.
  Koko Suomi on kyllä sellanen pikkukylä, et käytännössä, jos oikeen alkaa kyselee kaikki tuntee toisensa...nykyinen kaupunkisi ei missään nimessä oo mikään poikkeus siitä, mutta tätä parempaa kaupunkia ei olekaan :)
  (Juu olen erittäin puolueellinen åboriginaali :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin kyllä kirjoittamaan jatkossakin, nyt on vaan ollut kiireistä, eikä pitkille postauksille ole oikein ollut aikaa. On kuitenkin ollut kiva pitää blogia aktiivisena silti :).

   Ja joo, kyllähän Suomi aika pieni paikka tietysti on. Turusta olen kyllä samaa mieltä :).

   Poista
  2. Postauksiesi pituudessa tai kuvissa ei oo mitää valitettavaa. Sitä en missään tapauksessa tarkottanu :)

   Sulla on aivan ihana blogi! Kiitos siitä <3

   Poista
 6. Siis Turusta bloggailet, ymmärsinkö nyt oikein? Tunnetko tai tiedätkö siinä tapauksessa Kilpisen Aten ja Puttosen Mikon:

  http://attekilpinen.blogspot.fi/

  http://pictureputtonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsit kyllä :). En tunne, mutta tiedän kyllä blogin perusteella. Mikkokin tietääkseni lukee tätä mun blogia.

   Poista