Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyvää ystävänpäivää, hyvät ystävät

Ensin alkuun jaan teille hienon biisin kekseliään videon kera. Biisi on Yona & Orkesteri Liikkuvat pilvet : Vaikka tekee kipeää, ei hait...

Ensin alkuun jaan teille hienon biisin kekseliään videon kera. Biisi on Yona & Orkesteri Liikkuvat pilvet: Vaikka tekee kipeää, ei haittaa. Sen voi nähdä rakkauslauluna, mutta toisaalta se voi kertoa myös ystävyyssuhteesta. Tai miksei jostain aivan muustakin. Olen kuunnellut tätä paljon viime päivinä, kuten muutakin Yonan tuotantoa nyt kun sitä Spotifystäkin löytyy.


Ystävänpäivä menee Killen kanssa. Ohjelma on vähän vielä auki, paitsi että olen keksinyt nerokkaimman ystävänpäivälahjan ikinä. En tietenkään voi kertoa sitä vielä tässä, koska Kille kuulemma aloittaa aamunsa tarkastamalla blogini päivityksien varalta...

Ystävänpäivän kunniaksi yritin arkistojen kätköistä etsiä jotain söpsöjä (söpsö on sana, joka esiintyy nykyään koko ajan puheessani puhuessani Killestä) kuvia. Meistä on hirveän vähän julkaisukelpoisia yhteiskuvia, joten tästä postauksesta tuli nyt vähän köykäinen.

Tää on mun yks lempparikuvani Killestä. Saan varmasti lämpimiä kiitoksia kun kerron, mutta kerronpa silti: Kille puhuu silloin tällöin unissaan.

Hiljattain sain keskellä yötä käskyn nousta ylös heti, koska seitsemään takkiin pukeutuneena nouseminen kestää... Legendaarinen on myös eräskin "sammuta uuni ettei ranskalaiset ja nakit pala"-käsky.

En totisesti tiedä, miksi tämä kuva on tässä.


 Tästä kuvasta ihan oikeasti tykkään. Harmi vain, että se on suttuinen, pinkki, ja siinä on tällainen valtavan kaunis ja huomaamaton iPhone-appsin tuottama leima.

Tää kuva on otettu viime yönä. Taidettiin vähän painia. Muutenkin eilisiltana oli kaikkea hulvattoman järjetöntä läppää. Kille keksi kaikkea rakastettavan hölmöä ja minä kiljuin ja kikatin kuin vauva.

Mitenkäs teidän ystävänpäiväsuunnitelmanne?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Kiva kun postailet nykyään aiempaa useammin. Ja ootte te söpiksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kyllä tällanen tiheämpi postailu näköjään luonnistuu, kun vaan postailee. Oon vähän jäänyt koukkuun tähän!

   Poista
 2. Video on oivaltava, laulu kaunis. Ja rakkaus on ikuista, "söpsöä". Ja kauniita poikia kuvissa.

  VastaaPoista