Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyvä ja tehokas päivä = ruokaa ja shoppailua

 Torstaina erikseen ilmoitin tekstiviestillä ystävälleni, että viettämäni päivä on ollut hyvä ja tehokas. Käytännössä siis kävin toisen ys...

 Torstaina erikseen ilmoitin tekstiviestillä ystävälleni, että viettämäni päivä on ollut hyvä ja tehokas. Käytännössä siis kävin toisen ystävän kanssa hyvällä lounaalla huonon lounaan sijaan ja shoppailin onnistuneesti. Joku muu voisi ehkä käsittää hyvän ja tehokkaan sisällön vähän joksikin muuksi.

Lounaalle päädyttiin Blankoon, joka on ennenkin havaittu hyväksi paikaksi. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä hyvä ja terveellinen lounas itse, seuraavaksi harkitsimme Hesburgeria ja lopulta onneksi päädyimme Blankoon. Älkää käsittäkö väärin, rakastan sekä hyviä itsetehtyjä lounaita että lounaita Hesessä, mutta kyllä tällaiset lennosta keksityt ideat lounaasta hyvässä paikassa ovat välillä parasta. 


Taas muuten pohdin sitä, kuinka kamalaa on olla ketjupaikkojen jojossa. Kuinka monta kertaa olenkaan unohtanut syömään mennessäni hyvät ja ei-etukorttiketjuihin kuuluvat ravintolat ja suunnistanut etukorttitarjousten perässä paikkoihin, joihin en oikeastaan edes haluaisi. Se on kurjaa. Lounasaikaan nämä paremmat ja miellyttävämmät paikat eivät ole edes kalliimpia. Kokeilkaa siis joskus, kannustan tähän pyyteettömästi, joskaan en pane pahakseni, jos joku turkulainen ravitsemusliike haluaa tarjota minulle tästä kehujen tulvan hyvästä lounaan tai pari.

Blankoon joka tapauksessa menimme. Söin riistalihapullia. Olivat ihania.


 Pyysin seuralaistani jopa ottamaan ihan blogipostausta varten itsestäni jonkun kuvan. No, kuvasta ei tullut erityisen hyvä, joten jätän sen nyt julkaisematta. Muutoin kyllä kuvailin itseäni eräänä päivänä, kuvista tuli jopa julkaisukelpoisia. Jee.


Mainitsin lounaan lisäksi shoppailleeni. Näin myös tein. Olen suunnitellut hankkivani repun jo jonkin aikaa. Olen viime vuosina ollut vahvasti laukkuihmisiä, mutta viime kuukausina reppu on vallannut tilaa mieleni sopukoista.

Hyvin sopivasti Elementin ikkunasta havaitsin hipsterihtävän ja hyvin houkuttelevan repun, vieläpä puoleen hintaan. Kotiutin repun itselleni heti, ja taisinpa kotiuttaa vieläpä viimeisen. Olen iloinen.

Yritin epätoivoisesti kuvata reppuani, mutta kuvista tuli karseeta suttua. Sovituskopissa (kaupassa, josta en ostanut mitään) kuitenkin huomasin tilaisuuteni tulleen. Tadaa, reppu in action!


Repun lisäksi löysin myös kengät! Vagabondin maiharihtavat talvijalkineet tulivat sikäli hyvään saumaan, että edellisten talvikenkieni pohjaan tuli hiekoitussoran mentävä reikä. Nämäkin olivat sattumalta puoleen hintaan, olin iloinen.


Huh, tulipas tässä postausta kerrakseen! Nyt alan hiljaksiin suunnistaa Oscar-gaala-valvojaisiin. Tajusin juuri tänään, etten ole aiemmin ikinä katsonut Oscareita. Parina vuonna olen tainnut muutaman tunnin seurata red carpet-meininkejä, mutta sen pidemmälle en ole jaksanut. Tänä yönä seurataan koko yö, ai jjjumankekka!

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Oot ihana ja oon ihan koukussa sun blogiin :D

  VastaaPoista
 2. Ui oot ihana! Oikeesti en voi ylistää sua tarpeeksi! oot älyttömän komee etten varmaa kestä <3

  VastaaPoista
 3. Ihana! Oot paras miespuolinenbloggaaja jonka mä tiiän koko maailmassa! ja koko maailma on aika iso paikka :o jeee oot niin ihana että kyllä Kille saa olla ylpeä susta! <3

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva postaus !

  VastaaPoista
 5. Neljä ekaa kommenttia arvioisin samalta ihmiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän erikoisia kommentteja kieltämättä. Mutta mukavia silti, kiitos kaikille kommentoijille!

   Poista
 6. Katsotko tänään Teemalta, se on kanava, klo. 21.00 Iskelmä suomi, se on se ohjelma?
  Vai onko se vain meidän vanhojen immmeisten ohjelma jota ei nuorisoa kiinnosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo seurannut Iskelmä-sarjaa, kun samaan aikaan tulee kaikkea muuta :). Kiinnostava ohjelma kyllä varmasti silti!

   Poista