Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homoliitot taas pinnalla - lehdissä ja televisiossa

Viime yönä näin unta, että ompelin itselleni naamiaisasuksi näyttävän ja tyylikkään morsiuspuvun. Uni ehkä enteili tänään otsikoihin tupsah...

Viime yönä näin unta, että ompelin itselleni naamiaisasuksi näyttävän ja tyylikkään morsiuspuvun. Uni ehkä enteili tänään otsikoihin tupsahtaneita uutisia.


(KUVA: weheartit)

Iltalehti uutisoi suomalaisten enemmistön olevan homoliittojen kannalla. Tutkimus on toki tehty aika pienellä otannalla, mutta pitkästä aikaa on kiva kuulla jotain positiivistakin tältä rintamalta. Nyt on tietysti hirveän tärkeää, että Timo Soini ehtii mahdollisimman nopeasti kommentoimaan, kuinka mikään tässä maassa ei ole muuttunut, eikä ole muuttumassakaan.

En nyt ehdi tarkemmin postata sukupuolineutraalista avioliittolaista, mutta aiempia postauksiani tunnisteen alta voi lukea täältä.

Homoliittolinjalla jatkaakseni tein eilen myös tv-ohjelmabongauksen! Näyttelijä Mikko Rasila ja tuottaja Markus Aho juhlivat parisuhteensa siunaustilaisuutta viime marraskuussa Espanjassa. TV5 teki juhlasta ohjelman, joka nähdään televisiossa 19.2. klo 20.00. Ohjelma uusitaan pariinkin otteeseen, 21.2. klo 23.00 ja 23.2. klo 16.15.

Tunteet olivat pinnassa viime vuoden marraskuussa, kun joukko läheisiä ystäviä ja perheenjäseniä juhlisti näyttelijä Mikko Rasilan ja tuottaja Markus Ahon parisuhteen siunaustilaisuutta Espanjassa. Kaksikko rekisteröi parisuhteensa muutamaa viikkoa aiemmin Helsingin maistraatissa todistajinaan hyvät ystävänsä, toimittaja Mattiesko Hytönen ja hänen tyttöystävänsä Heidi Strömmer.

Siunaustilaisuus etelän auringon alla oli pariskunnan näköinen: samaan aikaan räiskyvä ja koskettava juhla, jossa ei kyyneliltäkään vältytty. TV5:n taltiointi piirtää kuvan pitkään yhdessä olleesta parista, joka elää tunteella eikä häpeä rakkauttaan. Mikko ja Markus puhuvat häävalmisteluiden ohessa avoimesti muun muassa rakkaudesta, hyväksynnästä ja ystävyydestä. Tarina kulkee maistraatin ja polttareiden kautta kohti odotettua h-hetkeä.

– Minun ja Markuksen oli päädyttävä tähän, tämä piti tehdä. En halua olla mikään julisteiden kantaja, että hyväksykää minut. On periaatteessa ihan sama, hyväksytäänkö vai ei. Mutta totta kai voimme olla esimerkkinä muille. Julkisessa ammatissa olevana henkilönä voin kertoa muillekin, ettei tarvitse pelätä omaa minäänsä, Mikko pohtii.

Näiden iloisten uutisten pohjalta onkin hyvä lähteä kohti uutta viikkoa! Ihanaa maanantaita kaikille, puspus!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Sulla on kiva blogi! Tätä on mukava lukea :)

  VastaaPoista
 2. Jei taas loistava töllövinkki (Muistelen lukeneeni tosta, mut unohdin sen täysin, joten kiitos!) Taisin muuten bongaa sut perjantaina tossa toisessa postauksessa mainitulla rennolla keikalla järkkäri kädessä :)

  VastaaPoista
 3. Huomasitko tän uutisen:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16182840.ab

  myös hs.fissä:

  http://www.hs.fi/kulttuuri/Victoria+jakoi+Vuoden+homo+-palkinnon+Ruotsissa/a1305645517775

  VastaaPoista
 4. Pistäis vaan koko homman kansanäänestykseen. Saatais tämäkin laki läpi nopeasti.

  Ja mitä rakkaaseen Soiniin tulee, se voi vaikka painua sinne latoonsa muiden persujen kanssa puhumaan p@skaa.

  Hieno blogi sulla! :)

  VastaaPoista