Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suihkussa satelee - miehiä

Killen kylpyhuoneesta bongasin hauskannimisen (ja tuoksultaan viehättävän) suihkugeelin!  Purkissa lukee siis It's raining men , joka ...

Killen kylpyhuoneesta bongasin hauskannimisen (ja tuoksultaan viehättävän) suihkugeelin! 

Purkissa lukee siis It's raining men, joka on juuri sopiva nimi tällaisten homopoitsujen suihkugeelille, vaikka Killen suihkussa ei hänen ja minun lisäkseni muita käykään. Mutta kaksikin miestä on jo miehiä!

Tutkailin asiaa tarkemmin ja havaitsin, että tuotteen valmistaja Lush on muutenkin kuin tuotteidensa nimeämisessä vallan hauska yritys. Tuotteet valmistetaan käsin tuoreista luomuhedelmistä ja -vihanneksista ja valmistusaineet ovat muutenkin turvallisia. Myös pakkaukset ja säilöntäaineet on tuotteissa saatu minimiin, mikä on aina ilahduttavaa.

Lushin suihkugeeli It's raining men Killen suihkussa.
Itse en ole Lushiin ennen törmännyt, vaikka kovasti yritänkin seurata kaikenlaisia uusia virtauksia. Kille sen sijaan on hyvinkin perillä kaikista uusista hyvistä jutuista. Tai en edes tiedä, onko Lush kauhean uusi juttu!

Valikoimasta löytyy muitakin hauskasti nimettyjä tuotteita, esim. Honey I washed the kids-saippua on nimetty kekseliäästi. Omaan makuuni Killeltä löytyvä valikoima on vähän turhan imelän tuoksuisia (johtunee hunajasta ja toffeesta) jokapäiväiseen käyttöön, mutta satunnaisesti Killeltä pihistettynä vaikuttavaa hauskalta. Killeltä löytyy myös Lushin The Greeench-jauhedeodorantti. Se tuoksuu ihan oreganolta, joten sitä käyttäessä leijailee vähän pizzeria-hengessä. Olen lainannut sitäkin muutaman kerran. Se ei sisällä alumiinia, alkoholia eikä säilöntäaineita. Itselläni juurikin alkoholilliset deodorantit aiheuttivat jossain vaiheessa ihoärsytystä, mutta onneksi tämä oire on loppunut. Kaikille, varsinkin herkkäihoisimmille, tavalliset deodorantit eivät useinkaan sovi, joten tämä voi olla hyvä vaihtoehto.

Valikoimista löytyy monenlaista muutakin mielenkiintoista tuotetta. Pitänee joskus tutustua muihinkin tuotteisiin. Lushin nettikauppa löytyy täältä, tai pääkaupungissa oleilevat voivat tutustua tuotteisiin ihan liikkeessä, Kaivokatu 8:ssa Asematunnelissa.

(PS: Postausta ei ole sponsoroitu, ihan omasta vapaasta tahdostani ja positiivisesta käyttökokemuksesta innoittuneena kirjoitin.)

You Might Also Like

0 kommenttia