Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Silmänruokaa Lexingtonin kevään ja kesän mallistossa

Killen myötä olen päätynyt perehtymään muotiin ja pukeutumiseen vähän tarkemminkin kuin H&M:n aletankoja koluten. Kille on erittäin kiin...

Killen myötä olen päätynyt perehtymään muotiin ja pukeutumiseen vähän tarkemminkin kuin H&M:n aletankoja koluten. Kille on erittäin kiinnostunut pukeutumisesta ja muodista ja vähän tartuttanut mullekin innostusta.

Viikonloppuna luettiin Killen töistä tuomaa Lexingtonin kevään ja kesän kuvastoa. Sen lisäksi, että vaatteet miellyttivät, toimi kuvasto myös erittäin hyvänä silmänruokana. Jos siis miesten pukeutuminen ei ole sydäntä lähellä, voi tähän kerättyjä kuvia katsoa ihan vain silmänruuan merkityksessä ;). Siltä kannalta myös itse näitä kuvia tähän keräsin, vaikka muutamaa vaatetta vähän himoitsenkin.

Mutta merihenkisten vaatteiden himo taitaa perinteisesti kuulua kevään odotukseen. Samalla tavalla kuin joka vuosi odotan pääseväni purjehtimaan.

Kuvat napattu tosiaan Lexingtonin catalogista täältä.
Siinä komea poika raahaa bf:äänsä eli boyfrendiään pitkin maata. Törkeää.

Kuvan paidasta tulee mieleen collegepaita, jonka olen hukannut. Mulla oli se päällä, kun nähtiin Killen kanssa ensimmäisen kerran. Surettaa, se oli kiva paita.


 Tää on ehkä söpöin muotikuva ikinä. Ensin pidin tätä vähän idioottimaisena, mutta nyt olen ihan sulaa vahaa. Ihana :D.You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Aika konservatiivisia lookkeja. Ei mulla sinänsä mitään ole sitä vastaan, että homokin vois pukeutua heteromaisesti tai jopa "setämäisesti". Eikä noi rumia ole lainkaan, ihmettelen vain, jos Kille on juuri tuontapaisista vaatteista intohimoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Kille suinkaan pelkkään Lexingtoniin pukeudu, klassisen siististi yleisesti ottaen kyllä. Heteromaiseksi en kyllä luonnehtisi :P.

   Poista
  2. ei kaikkien homojen tarvii yrittää näyttää lady gagalta

   Poista
 2. Muoti ja homot on parhaita

  VastaaPoista