Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Salkkarit jatkuu huomenna: Lariasta ruudun täydeltä, toivottavasti

Muistakaahan sitten kaikki saippuan sekä Larin ja Eliaksen nälkäiset, että Salatut elämät jatkuu huomenna tuttuun tapaan klo 19.30 MTV3:l...


Muistakaahan sitten kaikki saippuan sekä Larin ja Eliaksen nälkäiset, että Salatut elämät jatkuu huomenna tuttuun tapaan klo 19.30 MTV3:lla :).Hihii, tästä se aikoinaan alkoi. Tsihihih.

Ennen "tammitaukoahan" Tale sai selville Larin ja Eliaksen salasuhteen, ja miettii oman maineensa pelastamiseksi salaparin paljastamista. Pihlajakadulla eletään siis jännittäviä aikoja.

 Itse ainakin odotan täällä jo ihan malttamattomana. Iik! Huomenna! Elämälläni on jälleen tarkoitus ja televisiostakin tulee jotakin katsottavaa. Voiko enempää tavallinen pulliainen elämältä vaatia?

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. On aina pahimmat näät hetket just salkkari tauon alus ja sit tää kaikkein pahin vika ilta :O tapetteja revin seiniltä...en tiiä pitäiskö huolestuu ku on sen verta pahaks päässy tää salkkari addiktio, mut kiva huomaa et jollain muullaki on tää sairaus etten iha ainut oo...

  VastaaPoista
 2. hahah itekkään en yhtään tykkää näistä salkkareitten tauoista ! hyvä jos maltan odottaa päivääkään...

  VastaaPoista
 3. En malta oottaa <3 Tämmöset tauot on tosi ikäviä, kaikissa ihanissa sarjoissa.
  Seuraatko muuten Gleetä? Tuli vain mieleen :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa se jatkuu taas<3<3<3<3 Vaikka oonki 100 % heterotyttö, silti Larias on parasta mitä salkkareissa tulee ikinä tapahtumaan.

  VastaaPoista
 5. HUOMENNA NÄKYYYY ❤❤ Katoin jakson ennakkoon jo ;D

  VastaaPoista
 6. larias on ihana <33 luv them!

  VastaaPoista