Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Sähän oot?"

Heh, on tämä maailma kyllä pieni ja minä ilmeisen tunnettu hahmo maailmassa. Olin eilen vähän illanistujaisissa, ja siellä vaan yhtäkkiä mu...

Heh, on tämä maailma kyllä pieni ja minä ilmeisen tunnettu hahmo maailmassa. Olin eilen vähän illanistujaisissa, ja siellä vaan yhtäkkiä muutaman kerran tapaamani kaveri kysyy, että "etkö sä olekin Tämän kylän homopoika?". Sain myös kiitettävän listan muista ihmisistä, jotka olivat tunnistaneet, eli ylipäätään lukevat blogia.

Ihmetystä herätti myös se, miksei kukaan ole vielä ostanut blogiani itselleen. Että vinkvink vaan blogisivuistoille ;). Myös joulupoikakalenteri sai kiitosta ja kehuja, vaikken itse siihen kovin tyytyväinen ollutkaan. Aloitan seuraavan kalenterin kokoamisen ehkä heti tänään.

Aina tää blogin suosio jotenkin hämmentää. Tätä tunnutaan lukevan todella yllättäviltä suunnilta ja yllättävien ihmisten taholta. Toisaalta myös huvittaa se, että enää kysymys "ootsä homo" on muuttunut "ootsä homopoika"-kysymykseen :D.

Kauhean vähän te mussukat vaan kaikesta käymisestä huolimatta kommentoitte. Tänäänkin teitä on käynyt jo monta sataa, eikä kommentin kommenttia ole tippunut. Rohkeasti siis kommentoimaan, vaikka anonyyminä :).

Nyt jatkan krapulanpoikasen parantelua ja alan odottaa Killeä yökyläilemään. Hauskaa viikonlopun jatkoa!

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Kiitos tästä blogista homopoika! Vielä kun sais tekstille kasvot, niin ois entistä kivempi seurata elämääsi. Kaikkea hyvää toivotan ja hilpeetä viikonloppua kullan kainalossa!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö millon seuraava Normihomolehti ilmestyy? Edellisestä on vierähtäny jo vallan pitkä aika. Sun kolumnit on aina olleet ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen lehti ilmestyi lokakuussa! Seuraavasta en tiedä, mutta 4 kertaa vuodessa sen on tarkoitus ilmestyä. Mähän en ole enää hetkeen siellä kolumnistina ollut, mutta hauskaa että pidit :).

   Poista
 3. Jotenki jätän aina kommentoimatta ku tuntuu et ei sua kiinnosta jos mule ei oo mitään järkevää sanottavaa tai kiinnostavaa mielipidettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kommentoida epäkiinnostavuuksiakin! Kaikki kommentit ovat tervetulleita :).

   Poista
 4. Kiinnostaa ihan Australiasta asti!

  VastaaPoista
 5. Kommentoin vain että olen luullut tietäväni blogin pitäjän henkilöllisyyden melko alkuajoista lähtien (ensimmäinen Elias postaus kun löysin tän blogin) ja myöhemmin olin täysin varma asiasta :D Hyvä blogi ja parempi vielä kun tietää kirjoittajan ;D vaikka tosin alkuaikoina blogi olikin henkilökohtaisempi, mutta jatkan silti lukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, eipä tuo ensimmäinen Elias-postaus kyllä ihan alkuaikoina ole ollut :D.

   Luulo ei ole tiedon väärti, mutta eipä se tietokaan nyt mitään kovin suurta avaruustiedettä ole :).

   Poista