Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mä olen mystinen hopeinen diskomies, mä olen kieltään lipova liskomies

Hyvää sunnuntaita, mussukat! Viikonloppu meni ihanasti Killen kanssa. Perjantaina käytiin vähän syömässä pullaa mun opiskelukaverin bileis...

Hyvää sunnuntaita, mussukat!

Viikonloppu meni ihanasti Killen kanssa. Perjantaina käytiin vähän syömässä pullaa mun opiskelukaverin bileissä. Sitten liukasteltiin loskaisen kaupungin halki Killelle jossa kuluikin koko viikonloppu.

Tänään on joululoman viimeinen päivä. En muista koska olisi näin paljon rieponut loman loppuminen, vaikka loma olikin huomattavasti pidempi kuin pitkä. Syksy meni aika rennosti opiskelujen suhteen, mikä tarkoittaa sitä, että tässä keväällä pitää tosissaan nyhtää opintopisteitä. Mutta ehkä mä ehdin silti vähän jotain välillä bloggaillakin!

Ajattelin nyt olla ihan kunnon lifestylebloggari ja laittaa vähän kuvia! Edelleen pidättäydyn kylläkin naamakuvia julkaisemasta, vaikka ajatus kyllä on käynyt mielessä. Twitterissäkin vähän kyselin ihmisten näkökulmia aiheeseen. Tavallaan blogin perimmäiseen ajatukseen ei tarvitse naamakuvia, mutta mua ei haittais, vaikka blogi tästä kasvaisi ja alkaisi oikeastikin hyödyttää tavalla tai toisella. Lähinnä taloudellisella tavalla. Mut mitä mieltä te olette? Kuoletteko kiinnostuksesta salaperäisiä kasvojani kohtaan vai selviättekö ilman? Koetteko postaukseni luotettaviksi ilman päivän asu-kuvia vai epäilettekö ikuisesti olemassaoloani?

No niin, nyt suuren spekulaation kautta kuviin:

Tehtiin Killen kanssa eilen ruokaa. Tai tehdään aika useinkin, oikeastaan ruuanlaittoa voisi kutsua jopa ihan harrastukseksi. Eilen mentiin aika hätäisellä ja nälkäisellä linjalla. Tehtiin mun bravuuriani, lohkoperunoita ja niihin tällaista katkarapu-kalkkuna-ananas-kapris-tuorejuustotäyte-kastiketta. Oikeesti olis pitänyt olla uuniperunaa, mutta lohkoperunat on minun, ja meidän, mielestä enemmän jees. Lisukkeeksi paistoin vielä ruusukaaleja, joita voisin syödä koko ajan. Aika paljon kyllä syönkin.Illalla makasin jo tyytyväisenä peiton alla, kun Kille tuli iltapesulta kasvonaamioituneena! Innostuin itsekin, hipiääni kun ei ole naamioitu tällä vuosikymmenellä... Puolustuksekseni sanon, että ihoni on pysynyt aika hyvänä muutenkin. Nyt kuitenkin innostuin ja päädyin hellimään omaakin hipiääni kasvonaamiolla. Otettiin myös klassisia kasvonaamio-parisuhdeherutuskuvia, mutta niitä en nyt sattuneesta syystä jaa kanssanne. Ehkä vielä joskus, who knows!
Lopuksi vielä kuva, jonka otin eroahdistukseen sipsejä syödessäni:

 Sydämenmuotoinen sipsi!!!!


No, myönnän. On se vähän muotopuoli ja turvonnut, mutta sydän silti! Killekin oli sipsiin hyvin ihastunut, kun lähetin kuvan. Rakkautemme symboli ja hedelmä, jonka allekirjoittanut hetkeä kuvan ottamisen jälkeen söi. 

Ja vielä loppuun hyvä biisi, jota villisti bailasin Twitterissä jo perjantaina: J. Karjalaisen uusi biisi Mennyt mies. Mahtava biisi,kuunnelkaa sitä ja olkaa onnellisia ja lipokaa kieliänne.
Mites teidän viikonloput ja joululomat ovat menneet? Miten muuten sujuu? Kertokaa kuulumisia!

You Might Also Like

18 kommenttia

 1. En lue monia blogeja joissa ei ole kirjoittajasta kuvaa, mutta tätä luen, koska rakastan blogiasi eikä ole hirveästi (pikkaisen vain) haitannut vaikka ei olekkaan kuvia sinusta. Tavallisissa lifestyle blogeissa alkaa käydä välillä ärsyttäväksi jatkuvat naamakuvat, mutta olisin todella iloinen ja yllättynyt jos vaikka yksi sellainen tänne tupsahtaisi. Se tuntuisi ikään kuin palkinnolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, ihan aidosti lämmittää mieltä tällaiset kommentit :). Kiitos!!

   Poista
 2. Mun mielestä olis kiva saada blogille kasvot, ja nähdä millainen itse kirjoittaja on :-) varmaan monia kiinnostais! Ei kuitenkaan oo tarpeellista joka postauksessa esiintyä:D

  VastaaPoista
 3. Musta ois kiva kanssa nähdä että millainen kirjottelija on :) Ei välttämättä jokaisessa postauksessa nassukuvia, mutta vaikka kuva tuonne sivupalkkiin "Tämän kylän homopoika" kohdan alle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tän tapaista mä olen ajatellutkin, en siis oikeasti ole mitään päivän asuja tänne postailemassa :D.

   Poista
 4. Juu, kyllä se veis tän blogin vaikuttavuuden uudelle tasolle, jos naama ei ole suuresti viljelty salaisuus, koska tää kuitenkin on ekoja kunnon homoteemaisia blogeja. Oma naama näihin teksteihin yhdistettynä veisi sut suoraan Suomen pieneen "homoeliittiin" :D Samasta syystä ymmärrän täysin, jos ei halua naamaansa näyttää.

  VastaaPoista
 5. Mä toivon, että pysyt anonyymina. Oon kumminkin muodostanu pääni sisällä kuvan siitä miltä näytät, miten pukeudut yms. enkä haluu luopua siitä ;)
  Joululoma sujui hyvin, parisuhteeseen löysin itseni yllättävänkin äkkiä kun menin moista uutena vuotena lupaileen... Arki koulunkäynteineen palaa tänään-ja otan tavoitteeks valmistua puoli vuotta suunniteltua aikasemmin eli jo tulevaks jouluks. Helppoa se ei tuu oleen, mutta onpahan tekemistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että joku uskaltaa sanoa tällaisen eriävänkin mielipiteen :).

   Ja hyvä että lomakin sujui hyvin, niin jaksat sitten opiskella :). Opiskelun iloa!

   Poista
 6. Hieman blogitutkimusta tehneenä uskallan arvioida, että naaman paljastamisen jälkeen lukijamäärät voisivat kasvaa reilusti. Fb varsinkin kerää uusia faneja.

  VastaaPoista
 7. Jos haluat lukijamäärien kasvua, niin suosittelen kasvojen paljastamista. Ja nykyisistä lukijoista suurta osaa, kuten mua, kiinnostaa tietää kuka blogin takaa löytyy :) joten naamakuva: kyllä, ainaki yks! :)

  VastaaPoista
 8. Mä kannustaisin kasvojen paljastamiseen. En ensisijaisesti tarkoita sitä kasvokuvaa, vaan persoonaa niiden kasvojen takia. Ei tässä blogissa mun mielestäni niin arkaluontoisia asioita seikkaperäisesti käsitellä, että anonyymiys olisi sen takia välttämätöntä. Oman itsen "paljastaminen" sen sijaan olisi kiinnostavaa ja totta kai vakuuttavuus ja vaikuttavuus kasvaisi. Ehkäpä blogin aihepiiritkin ja lukijamäärä siinä nousisi.

  Nyt kun aloin miettimään, niin tämä on ehkä ainoa anonyymi blogi, jota seuraan. Olet siis onnistunut pitämään ainakin minut pihdeissäsi tälläkin tavalla. Mutta monet kaiketi kaipaavat sitä henkilökohtaisempaa sisältöä, vaikka olet aiemmin rajannut sisältöä (varsin perustellusti) melko yleispäteväksi, teemaan liittyväksi. Mutta mietihän - antaisihan kasvojen paljastaminen paljon uutta tirkistelynhaluisille kansalaisille! ;) (Okei, älä ajattele.)

  - Sella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, arkaluontoisuus on vähän kaksipiippuista. Ei täällä toki mitään sellaisella tavalla järkyttävän yksityistä ole, mitä muut ihmiset osaisivat noloilla, mutta itse kokisin vähintäänkin kiusallisena, jos ja kun esimerkiksi menneet säädöt tunnistaisivat itsensä täältä.

   Aihepiirien laajenemisessa olet kyllä oikeassa. Kuvien kanssa voisi bloggailla huomattavasti laajemmasta aihepiiristä, ja sen myötä useammin.

   Kiitos kivasta ja fiksusta kommentista :).

   Poista
 9. Mun mielestä sun blogi on ollut ainutlaatuinen juuri näin ja tämmöisenä sen on hyvä pysyä. Kasvokuvat nyt ei mitenkään haittaa, mutta kun puhuit lifestyleblogista ja päivän asu -blogista, säikähdin. Sellaisia blogeja on jo aivan liikaa ja tämä raikkaasti poikkeaa niistä. En ainakaan itse enää kaipaa yhtään lisää sellaisia blogeja tähän maahan! :)

  Sun juttusi ovat aina olleet mielenkiintoisia lukea syystä ja toisesta ja oonkin seurannut tätä blogia jo aivan alkupäivistä alkaen nimenomaan siksi, että täällä ei ole juurikaan niitä postauksia tyyliin: "tätä söin tänään ja nämä vaatteet laitoin ylleni". Aiheet ympäröivästä maailmasta ovat olleet blogisi parasta antia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi päivän asu-postaus nyt oli ihan tollanen vitsi, en aio sille linjalle lähteä :). Mutta hyvä tietää, että sellaista ei odotetakaan. Ja kiitos kommentista muutenkin, ilahduttavaa kuulla että olet viihtynyt!

   Poista