Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Larista ja Eliaksesta, taas kerran

Alan ehkä pikkuhiljaa vaikuttaa tärähtäneeltä Larias -hypetykseni kanssa, mutta en voi sille mitään! Niin jänniä aikoja Pihlajakadun seikkai...

Alan ehkä pikkuhiljaa vaikuttaa tärähtäneeltä Larias-hypetykseni kanssa, mutta en voi sille mitään! Niin jänniä aikoja Pihlajakadun seikkailuissa taas eletään.

Twitterissä taannoin jo pohdinkin sitä surun päivää, kun Elias ja Lari-juonikuvio joskus loppuu. Jos Sepon läheltä piti-kuolema ja Kentsun raitiovaunun alle jääminen sai ihmiset sekaisin, tulee viimeistään Lariaksen päättyessä Huvilakatu täyttymään hautakynttilöistä.


Salkkareiden kotisivuilla olikin jo juonipaljastuksia kuvamuodossa, jaan itsekin muutaman ruudun illan jaksosta, jonka katsoin jo ennakkoon.

En malta odottaa tulevia jaksoja, tämä käy sietämättömän jännittäväksi :D. Vatsanpohjassa kutittelee enkä voi keskittyä oikeastaan mihinkään. Tuntuu tavallaan vähän hullulta, kannattaako jostain tv-sarjasta olla näin innoissaan? Lohdukseni olen saanut lukea useilta lukijoilta vastaavanlaisia kommentteja, en siis ole ongelmani kanssa yksin. Myös Twitterissä Larias saa varauksetonta hehkutusta, ulkomaita myöten, kuten aikaisemmin jo uutisoinkin.


Onneksi maailmalle viedään kerrankin positiivista Suomi-kuvaa, sillä tämä jos mikä on hyvää mainosta. Meillä kuvataan koko kansan suosikkisarjassa nykyään homoja aidosti ja realistisesti, ilman tarvetta minkäänlaiselle irvailulle. Tämä on kaunista. Pian Suomeen tulvii Lariaksen innoittamia pinkin rahan turisteja, kun Venäjällekään ei enää uskalla matkustaa. No, ei ehkä tulvi, mutta nähdäkseni pinkki raha innostuu herkästi juuri tällaisista asioista.


Välillä tuntuu, että addiktioni Salkkareihin alkaa olla liian pitkällä. Järkevä ihminen voisi olla jo perustamassa keskusteluryhmää Larias-riippuvaisille, mutta itse en sitä tee, vaan twiittailen ja bloggailen ja vaahtoan Lariaksesta aikojen loppuun asti.


Muihin kirjoittamiini Salkkarit-merkintöihin pääsee näppärästi tästä

You Might Also Like

15 kommenttia

 1. Jei! Ihanaa! :D

  T: Anu Marjaana Radha

  VastaaPoista
 2. Aistin lievää spoilausta viimeisessä kuvassa, mutta wat evaa, Larias on ihana ja Iida aivan sikamaisen hot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mä tekstissä mainitsinkin, että juonipaljastuksesta on kyse :). Mutta ihania ovat!

   Poista
 3. Nämä kuvat nähtyäni on pakko mennä kattomaan jakso ennakkoon :3

  VastaaPoista
 4. Lariasta ei voi olla liikaa hehkuttamatta!! :)

  VastaaPoista
 5. Huihhui! Mitenköhän pian nää löytyis Youtubesta? Koskaan ei ehdi/muista/on-parempaa-tekemistä/poikaystävä-kieltää katsomasta Salkkareita... :P
  -Cid

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Larias-kohtauksia aika ripeään tahtiin on lisätty! Katsomostahan kyseinen jakso löytyy toki myös.

   Poista
  2. Joo, löysinkin ne kaikki Youtubesta, ihana Miss Finlandia 88 tekee mahtavaa työtä tekstittäessä ja lisätessä niitä niin nopealla aikataululla.
   - Cid

   Poista
 6. http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/01/1695073/obama-nosti-yllattaen-homojen-oikeudet-esiin---katso-suoraa-nettilahetysta-washingtonista Ihan näin btw! ;)

  VastaaPoista
 7. Keskustelufoorumi löytyy jo kyllä jos kiinnostaa. ;) Mukavan aktiivinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin löytyy :). Olen itseasiassa siellä rekisteröityneenäkin, mutta ei ole tullut paljoa käytyä...

   Poista
 8. Tähän Larias-kuvioon ei tosiaan kyllästy lainkaan. Oli ihanaa kuulla Larin suusta: "Mä rakastan sua, Elias." Niin herkkistä. :)

  VastaaPoista
 9. KÄÄK! Huomisissa saltsuissa on topless sergei ;ppp

  VastaaPoista
 10. Lariaksesta, joka on kyllä ihana, tuli mieleen, että brittiläisessä saippuassa Hollyoaks oli pari vuotta sitten samantapainen kuvio (Craig& John Paul) joka oli myös hyvin ja huolella tehty ja suuri hitti sarjan juonikuvioiden joukossa. Siinä oli myös kaapissa elämistä, ex-tyttöystävän anorexiaa jne. koukuttavaa draamaa, ja tietenkin söpöjä poikia:)(löytyy myös youtubesta).

  Onnea ja hyvää jatkoa teille Killen kanssa:)! Ja toivottavasti tämä "anonymiteetin" poistuminen ei vaikuta blogin sisältöön, kun musta tää on ollut niin ihanan aito.

  VastaaPoista