Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Larias nettihitiksi ulkomailla!

Larias, eli Elias ja Lari, on nettihitti maailmanlaajuisesti. Kuten Maikkarin Salkkarisivut jo uutisoivat, on Eliaksesta ja Larista ...

Larias, eli Elias ja Lari, on nettihitti maailmanlaajuisesti.


Kuten Maikkarin Salkkarisivut jo uutisoivat, on Eliaksesta ja Larista eli tuttavallisesti Lariaksesta tullut hitti Suomen lisäksi myös ulkomailla.YouTubeen ladatut videot Eliaksen ja Larin kohtauksista ovat keränneet yllättävänkin suuria katsojalukuja.

Olen jonkun kerran törmännyt videoihin Youtubessa, mutta tarkemmin en ole niihin perehtynyt. Nyt kuitenkin kävin uutisen myötä vähän vilkaisemassa, ja hauskaltahan nuo näyttävät. Erityisesti huvitti vanhemmat kohtaukset, erityisesti Larin alkuajoilta. Näistä pätkistä huomaa hyvin, miten "läheisiksi" tv-sarjojen hahmot voivat muodostua. Vaikka hahmot ovat ajan myötä muuttuneet paljonkin, ei muutosta oikeastaan huomaa, kun heitä seuraa viitenä päivänä viikossa. Tavallaan vähän kipeää, mutta oikeastaan myös herttaista ja hauskaa.
En tiedä, kuinka todellista ulkomaille asti ylettyvä kiinnostus Salkkareihin ja Larias-juonikuvioon on, mutta selvästi ainakin jonkin verran. Lohdullista huomata, että Suomesta leviää ulkomaille tällaista positiivistakin tapaa käsitellä homoutta medioissa eikä vain PerSujen tanssikaa lampaiden kanssa-tyyppisiä lausuntoja. Jes, hyvä! Hyvä, että tuotantopuolellakin videoihin on päätetty suhtautua myönteisesti, vaikka videot eivät tekijänoikeudellisesti ihan laillisia olekaan.

Salkkarit muuten jatkuvat tammitaukonsa jälkeen 14.1.2013. Maltan tuskin odottaa, vaikka televisiossa pyörivässä mainoksessa Kalle näkyykin suutelevan Katariinaa... Onneksi mainoksessa näkyvät myös passikuvakoppiin päätyvät Elias ja Lari, voi kaikessa rauhassa sulaa. Hihii!

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Näitä Lariaksen youtubevideoita on ihana katella kun Salkkarit on tauolla niin kestää ikävän paremmin :>

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta! Pitääkäydä katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa :). Tässä postauksessa piti olla yksi video upotettunakin, mutta jostain syystä bloggerin ja youtuben välillä on jotain ongelmaa, videot on useinkin jääneet näkymättömiin. Höh!

   Poista
 3. AfterEltonissa Anthony D. langford seuraa Eliaksen sl:ä kolumnissaan.

  VastaaPoista