Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homopojan keittiössä

Jyväskylän tapauksesta on varmasti kirjoitettu kaikkialla jo aivan tarpeeksi. Kaikki varmasti voivat päätellä mielipiteeni tapahtuneesta, jo...

Jyväskylän tapauksesta on varmasti kirjoitettu kaikkialla jo aivan tarpeeksi. Kaikki varmasti voivat päätellä mielipiteeni tapahtuneesta, joten en jaksa enkä halua ruveta suurempaa avautumista kirjoittamaan. Sen tosin haluan sanoa, että Alexander Stubbin pisteet laskivat roimasti silmissäni typerän twiittauksen jälkeen.

Suuren avautumisen sijaan kirjoitan tänään vähän kevyemmin. Mainitsin puolivuotispostauksessa, että ruuasta voisin kirjoittaa loputtomasti. Tehdään aika paljon Killen kanssa ruokaa, tai oikeastaan aina, kun ollaan yhdessä. Eilen väsytti, eikä sen suurempaan hifistelyyn ollut kiinnostusta. Päädyttiin tortilloihin.


Meidän keittiössä tehdään guacamolet ihan itse. Itse olen yleensä tehnyt oikeaoppisempaa guacamolea, joka on koostunut käytännössä tomaatista, avokadosta ja sitruunamehusta. Killen kautta olen tutustunut reseptiin, johon laitetaan smetanaa. Googlailun perusteella smetana ei todellakaan kuulu guacamoleen, mutta omasta mielestäni maku on hyvä ja sopii tiettyihin tilanteisiin. Kuten tortillantäytteeksi.

Joka tapauksessa guacamole on helppoa eikä edes mahdottoman hintaista tehdä itse. Jättäkää siis kuvottavat 1% avokadoa-tyyppiset guacamoledippi-scheisset kauppaan. Itse tekemällä tietää mitä syö ja makukin on parempi. Nih.


Kille oli ihan malttamattoman innoissaan tortilloista. Hihii, niin olin minäkin.

Ja lopulta päästiin syömään. Täytteenä kanaa, kalamata-oliiveja (Killen herkkua), salaattia ja GoGreenin Salsa originalia ja jo aiemmin mainittua guacamolea. 


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä, toi ruokakin. Hih.

  VastaaPoista
 2. En oo vähään aikaan nyt päässy sun blogia seurailemaan. Tänään vihdoin klikkaan sivulle ja järkytyn kun tajuan tuijottavani Killen kuvaa. En ehtinyt edes toipua tästä järkytyksestä kun rullaan sivua ylöspäin ja silmäni osuivat sun kuvaan tuonne oikeaan yläkulmaan. SUN KUVAAN.
  En osannut yhtään odottaa, että julkaisisit teistä kuvia. Mutta mikä ihana yllätys! Olin kyllä luonut susta jo mielessäni tarkan kuvan, joka ei ihan nappiin tainnutkaan osua, mutta hyvältä näytätte molemmat. (:

  Nyt kun tässä innostuin kerrankin kommentoimaan niin haluan samalla kiittää sua. Ilolla luen tätä blogia ja onnistut herättään mussa paljon tunteita ja ajatuksia, arvostan sitä paljon.
  Jee, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, taisin siis yllättää :D. Aika nopeasti tää kuvien julkaisu itsellenikin loppujen lopuksi tuli, vaikka aika pitkään sitä mietin.

   Ja ihana kuulla, että tykkäät! Tulen niin iloiseksi aina kun joku kertoo kuinka paljon blogi on ilahduttanut :).

   Poista
 3. Ohoh! Oli jonkinasteinen järkytys nähdä molempien kuvat samalla kertaa tässä postauksessa, tuolla sivupalkissa ja yhdessä aikaisemmassakin postauksessa...! Mutta varmistuivatpahan epäilyni blogin kirjoittajan henkilöllisyydestä ;)

  - Cid

  VastaaPoista
 4. Uiuiui jee teijjän ruuat näyttää paljon paremmilta kuin omat.... Ootan vaan sitä söpöä yhteiskuvaa, jolle todennäköisesti kuolen :) Tosissaan suun blogia oon lukenu jo siis _todella_kauan ja oot oikeesti paras :D sun kirjottelut on antanu mulle sellasen asenteen, et mitä väliä jos on vähä erilainen :)oon niinko diehard Tämän kylän homopoika-fani :D mun kaverinki sain mukaan lukemaan sun blogia! Keep doing awesome work! Onnea teille vielä söpöläiset :)

  VastaaPoista