Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vielä hetkeksi joulutunnelmiin: Joululahjapostaus

Huhuh, käytännössä joulu alkaa hiljaksiin olla ohi. Viimeiset jouluruokien rippeet on syöty (paitsi suklaat, jotka ovat vasta alkutekijöissä...

Huhuh, käytännössä joulu alkaa hiljaksiin olla ohi. Viimeiset jouluruokien rippeet on syöty (paitsi suklaat, jotka ovat vasta alkutekijöissään) ja lahjapaketit saatu ja availtu.

Itse sain tänäkin vuonna vain hyviä ja tarpeellisia lahjoja. Kuitenkin kivasti sellaisia, joita en olisi osannut yhtään odottaa.

Alan itse ainakin olla kohtuullisen väsynyt joka puolelta tuuttaavaan jouluun, mutta ilahdutanpa teitä kuitenkin vähän valottamalla saamiani lahjoja. Sain toki paljon muutakin, mutta blogin kannalta mielenkiintoiset lahjat listattuna:


Killeltä sain tämän Paco Rabannen 1 Million-tuoksun. Tämän itseasiassa tiesin jo etukäteen, koska tavallaan ikään kuin suoraan pyysin tätä :D.

En ole aikaisemmin käyttänyt tuoksuja, mutta sopivan etsintä on kyllä ollut käynnissä lähestulkoon vuoden. Jotenkin tuoksujen kanssa tulee hulluksi: toinen toistaan erilaisempia tuoksuja, päätä alkaa särkeä ja lopulta ei enää tiedä yhtään, miltä mikäkin tuoksuu, kun tuoksut sekoittuvat toisiinsa ja mielenvikaisuus uhkaa.

Killellä on itselläänkin tätä (kohtuullisen laajan tuoksuvalikoimansa lomassa). Haistelin Killen tuoksuja läpi ja huomasin, että tämä on oikeastaan varsin hyvä perustuoksu.

Vähän totuttelua tuoksujen käyttäminen kyllä on vaatinut: ensimmäisillä kerroilla ihmisten ilmoilla liikkuessa olin aivan vakuuttunut siitä, että tuoksun joltain karmealta elähtäneeltä turkismummolta. Mutta tuoksujen käyttämiseenkin tottuu. Nyt se on jo melko fabulous.


Eräältä kaverilta sain lahjapussukan mukana Lappi-Hunajan Uuden Ukon Kesytys-hunajaa. Vielä en ole hunajaa korkannut, mutta ajatus on hauska, vaikka Kille ei enää niin uusi olekaan, kesyttämisen tarpeesta puhumattakaan. Uuden Ukon Kesytys-hunaja on maustettu aidolla konjakilla, omenalla ja kanelilla. Melko hienostunut, kuten lahjan saajakin siis. Lahjan antajasta puhumattakaan.


Muiden ihanien lahjojen lisäksi sain Killeltä vielä Juurikasvua-DVD:n. Juurikasvua on siis televisiostakin pari vuotta sitten nähty kaksiosainen TV-sarja, joka kertoo helsinkiläispariskunta Mikan ja Ricun (Ville Myllyrinne ja Antti Luusuaniemi) muutosta Pohjanmaalle. Bongasin DVD-julkaisun jo aikaisemmin syksyllä kaupasta, ja maininta DVD:stä Killelle teki tehtävänsä ;). Katsottiin molemmat jaksot jo tuossa joulun pyhinä ja oli se kyllä viihdyttävä!

Juurikasvua-DVD CDON.comissa
Näiden lisäksi sain tietysti paljon kaikkea muutakin, mutta listasin tässä nyt blogiin luontevasti sopivat lahjat.

Mitäs pukki toi teille? Onko siellä oltu kiltisti?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tomboy leffan jota oon pitkään halunnu katto, niinpä halusin sen ihan itelleni sit levyjä, vaatteita, elokuvalippuja, rahaa, kaikkee mille on aina tilaa. Mitä mieltä oot amerikan Queer As Folk sarjasta? Oon kattonu ehkä kolme tuotantokautta vähän hyppien ja en oikein vieläkään tiiä mitä tykkään. Se on hienoa että homot otetaan esiin ihmisinä ja sarja on yllättävän rohkea. Se on ollut varmaan monelle homolle tärkeä itsensä hyväksymisessä. Mutta.. se on ehkä hieman liian yksityiskohtainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Queer as Folk on tullut katsottua ja yksi kausi löytyy DVD:näkin. Mun mielestä on ainakin hyvä, että sarja on niin roisi. Ihan siksi, että sitä on kiva katsoa, mutta myös siksi, että aika mitäänsanomattomaksi olisi jäänyt sarja ilman niitä.

      Poista