Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tietotekniikan opiskelijoiden mieskalenteri - Me wants!!!!!

Iltalehdestä bongasin uutisen Metropolian tietotekniikan opiskelijoiden mieskalenterista . Herrajeesus mitä hottiksia.  (KUVA: Petri O...

Iltalehdestä bongasin uutisen Metropolian tietotekniikan opiskelijoiden mieskalenterista. Herrajeesus mitä hottiksia. 


(KUVA: Petri Oksanen)

Tahdon kalenterin ehdottomasti, varsinkin kun kalenterin tuotto lahjoitetaan lähes täysin Roosa-nauhakampanjalle.

Yksi asia tässä vain särähtää: kalenteri on suunnattu naisille, jonka myötä keräyskohdekin on valittu. Voisi nyt fiksut nörtit huomata, että meitä on täällä muitakin, joille mieskalenteri saattaisi kelvata. Turha rajata tai sorsia ketään, sillä kyllä homotkin kalenterin ostaa vaikka kuinka olisi Roosanauhaan sovitettu. Sori vaan, mutta likaiset hinurit valitettavasti katselevat teitä ihan siinä missä naisetkin. Ettekä te voi sille mitään, hahaa.

(KUVA: Petri Oksanen)

Kalenterille järjestetään pääkaupunkiseudulla myyntitilaisuuksia. Jos kalentereita tilaa kymmenen tai enemmän, onnistuu tilaus myös sähköpostitse osoitteeseen mieskalenteri2013@gmail.com. Myös Facebookista löytyy ryhmä kalenterille.

Mieli tosiaan tekisi, eikä kymppi kalenterista ole edes paha... Toisaalta mitä teen kymmenellä kalenterilla? En mitään? 

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Kai nuo sitten iskevät kohderyhmäänsä, itse en kyllä kestäisi moisia katsella. Onneksi en ole (vielä) tietotekniikan linjalla, vaikka samassa kiinteistössä pyörinkin.

  Ehkä pitäisi ehdottaa josko tehtäisi mieskalenteri. Tiedä vaan miten paljon miehiä sieltä löytyisi. Jos vaikka sen tuotto sitten johonkin eturauhassyöpään tms. Kun tuo movember-hässäkkä on niin naurettavaa eikä edes tuo koko syöpäasiaa esille juurikaan.

  VastaaPoista
 2. On kyllä hyvännäköisiä. Ainoa mistä tunnistaa "nörtiksi" on osan kuvista bokserivalinta. Mut kyl simppelit bokseritkin on hottia komistuksen päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, totta :D. Itse en kyllä boksereilta kaipaa mitään ihmeellistä, mutta joillekin se tuntuu olevan tärkeää.

   Poista
 3. Hei, ovat myymässä jo yksittäiskappaleitakin. Eli kysyntä lienee todella suuria ja merkittävä. Siitä sitten vaan tilaamaan, eli seuraa Naamakirjaa!

  VastaaPoista
 4. Ei tuu todellakaan tietotekniikasta mieleen mitään tällasta. Mä en välitä lihaksista hirveesti, ainakaan noin isoista. Mua on aina kiinnostunu laihat muoti-ihmiset mut lopulta ei tarvii olla muoti-ihminen kuhan pukeutuu eikä oikeestaan laihakaan, ei se määrittele ihmisiä. Haluunkin kysästä sulta eikö laihat homot jotka on naisellisia käännä päätä kiinnostuksesta/ihastuksesta tai onko joskus niin käyny. Niitä on mun mielestä aika paljon ja silti musta tuntuu et kaikki on aina kuolaamassa lihaksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mua kyllä oikeastaan laihat naismaiset homot ole ikinä suuremmin kiinnostaneet. Varsinkin nykyään poikamaiset ja tavalliset pojat ja miehet kääntää pään. Mutta toki makuja löytyy niin monia kuin makustelijoitakin ;).

   Poista
 5. Tietotekniikan opiskelijat tekee mieskalenterin? Haha, no jo on aikoihin eletty! :D Jotenkin huvittavaa.

  VastaaPoista
 6. Hottiksia, komeita, söpöjä! :) Varsinkin tuo alimmainen! Namupala!

  VastaaPoista
 7. Herraisä..ovatko kaikki opiskelijapojat noin sporttisia ja hyvännäkösiä nykyään??? Mihinkä ne finninaamaiset omahyväiset nörtit on kadonnu...Ei sen puoleen, ettäkö omahyväisyys ois kadonnu mihinkään noiden lihasten myötä...Miksi minä en näytä tuolta! :))

  VastaaPoista