Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenterin 23. luukku: ARVONTA!

Toiseksi viimeiseen luukkuun asti on tultu! Eikä nyt olekaan kyseessä ihan mikä tahansa luukku, vaan blogini historian ensimmäinen A ...Toiseksi viimeiseen luukkuun asti on tultu! Eikä nyt olekaan kyseessä ihan mikä tahansa luukku, vaan blogini historian ensimmäinen

A R V O N T A!

Satuin taannoin löytämään kirjakaupasta Henrik Wileniuksen nuortenkirjan Saranapuolelta. Olin lukenut kirjan jo aikaisemminkin, ja sopivalla hinnalla ostin sen lähinnä kirjahyllyn täytteeksi. Kirja ei ole maailmaamullistavan hyvä, mutta ei toisaalta huonokaan.

Ostokseeni liittyi sikäli vain pieni hassu juttu. Olin nimittäin ostanut kirjan jo kerran aikaisemminkin, eli täten hyllystäni löytyy kyseistä nidettä kaksin kappalein :D. 

Niinpä päädyin arpomaan kirjan näin joulun kunniaksi lukijoiden kesken. Arvontaa ei siis ole esimerkiksi sponsoroinut kukaan muu kuin minä itse ;).

"On heinäkuun lopun perjantai ja Jessen 18-vuotissyntymäpäivä. On päivä täynnä kevyttä huulenheittoa ja kesäillan odotusten täyttämää tunnelmaa. Jesseä kuitenkin ahdistaa: kuinka hän voisi rentoutua, kun ei voi olla oma itsensä. 
  Tänään Jesse on päättänyt kertoa parhaalle ystävälleen asian, joka on tehnyt tuloaan jo kauan: "Aleksi, minä olen homo." Sen voi kertoa monella eri tavalla, mutta mikään hetki ei tunnu sopivalta eikä mikään tapa oikealta. Tavoite toteutuu hetkenä joka on väärä ja tavalla joka on huono. Jessen pahimmat pelot näyttävät käyvän toteen; ehkä ystävyyden varaan ei voinutkaan laskea tätä kaikkea." (Kirjan takakansiteksti)


ARVONTAAN OSALLISTUMINEN: 
Arvontaan voi osallistua ilmoittautumalla blogini lukijaksi. Lukijaksi voi ilmoittautua oikealla sivupaneelissa olevassa Lukijat-kohdassa. Myös Bloglovinin ja Blogilistan kautta seuraavat lasketaan mukaan. Mitään haittaa ei ole myöskään siitä, jos tykkää blogini Facebook-sivusta.

Ilmoittautumisen lisäksi tulee jättää merkki itsestään tämän postauksen kommentteihin, sähköpostiosoitteella varustettuna. 

Kilpailuaikaa on vuoden loppuun, eli 31.1.2012 klo 15.00 asti!

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Lukijana jo kauan ollut Oona ilmoittautuu ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Laitatko vielä sähköpostiosoitteesi johonkin, että voin ilmoittaa jos voitto osuu kohdalle :)?

   Poista
 2. Jonkun aikaa täällä jo tullut lueskeltua ja Facebook-sivustakin tykätty :)

  adingu96@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Lukijana aika kauan jo ja mukana arvonnassa :)
  miniuscelsius@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Olen lukijasi ja mukana arvonnassa! Hyvää joulua!

  pihinainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Lukijana ollut tovin :D katjahonkanen@windowslive.com rentouttavaa joulua sulle ja killelle <3

  VastaaPoista
 6. Lukija täälläkin ja kivaan arvontaan mukaan!
  noppa_@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Tuota kirjaa ei ookkaan vielä tullu luettua :)

  de-Paysant@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Jotenkin tuttu tunne, kun tajuaa, että kirjahyllyssä on kirja kaksin kappalein. Pariin otteeseen tullu itsekin sellaiseen tilanteeseen törmättyä. :D Tuollaseen kirjaan en oo vielä törmänykään, että varmaan etsittävä se sitten kirjastosta tai ostetta, jos ei onni satu potkaisemaan.
  sverr[at]hotmail[.]com

  VastaaPoista
 9. Lukijana jo vuodesta... Tai no tänä vuonna virallisesti liityin lukijaksi, mutta blogia olen selaillut jo ennen NHL-kolumneja.

  Kiitokset kirjavinkistä, toivottavasti onni suosii...

  karmander91@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lukijana oon ollu vaa hetke, mut o tullu blogii pitemmä aikaa selattua. Kirjavinkki vaikuttaa tosi hyvältä, js arpaonni ei suosi ni täytyy lainat kirjastost kyseine teos. :3

  noruz13@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana. :) (nastysam@hotmail.com)

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnnassa myöskin, kirja kiinnostaa aina. Jos onni potkaisee arvonnassa, laitan sitten yhteystietoja, etköhän sä varmaan vaikka FB:ssa ilmoittele kun olet arponut?

  Kiitos kivasta blogista!

  Katri L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogissa ilmoitan tottakai ainakin, yritän muistaa ilmoittaa myös Facebookissa :).

   Poista