Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenterin 21. luukku: "Tuhon aika on tullut"

Kaikkihan tottakai tietävät, että maailmanloppu koittaa juurikin nyt, 21.12.2012 . Meille kaikille kävi huonosti, tai sitten ei. Kil...Kaikkihan tottakai tietävät, että maailmanloppu koittaa juurikin nyt, 21.12.2012. Meille kaikille kävi huonosti, tai sitten ei.

Kille on ihan tosissaan ollut ahdistunut ja jopa kauhuissaan maailmanlopusta, jo hyvissä ajoin. Olen yrittänyt lohdutella, että maailmanloppua ei oikeasti todellakaan tule, tai jos tuleekin, niin se on nopeasti ohi ja se nopeakin hetki on luultavasti aika kaunis.

Tajusin vasta nyt, että maailmanloppukäsitystäni melko vahvasti värittää Muumipeikko ja pyrstötähti. Siinä maailma värjäytyy oranssiksi, on kuumaa ja valoisaa ja kaikki kuitenkin loppujen lopuksi bailaa synttäreiden parissa hämyisessä luolassa, vaikka tuhon aika onkin tullut.

Muumipeikko ja pyrstötähti on kyllä yksi maailman parhaita elokuvia. Olen nähnyt sen varmasti kymmeniä, jopa yli sata kertaa. Muistan sen ulkoa, mutta aina se vain vetoaa tunteisiin ja minuun ylipäätään. Mahtava elokuva.

Muumipeikosta ja pyrstötähdestä saimmekin, ehkä alitajuisesti, vaikutteita maailmanlopun odotukseemme Killen kanssa. Olemme piiloutuneina Killen luona aivan kuin luolassa. Peittoihin kääriytyneinä herkkuja napostellen. Kille on Nipsun tavoin peloissaan, mutta haltioitunut löytämästään kissanpennusta (Killen tapauksessa kissanpennut tosin ovat muuttuneet Instagramin hassuiksi kissakuviksi). Itse olen kuin Piisamirotta: toki ajatusmaailmoiltammekin, mutta eritoten karvaiset takapuolemme ovat kuin kaksi marjaa.

Heheh.

You Might Also Like

2 kommenttia