Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 9. luukku!

Olen muistaakseni aikaisemminkin kirjoittanut blogissani Disney -addiktiostani. Disney on ollut mulle hirveän tärkeä juttu oikeastaan ...Olen muistaakseni aikaisemminkin kirjoittanut blogissani Disney-addiktiostani. Disney on ollut mulle hirveän tärkeä juttu oikeastaan aina. Viime vuosien leffoille en ole enää erityisemmin syttynyt (paitsi Up:ille ja Toy Story 3:lle) mutta vanhat klassikot sykähdyttävät aina.


Itselleni Disney liittyy hyvin vahvasti jouluun. Hyvinkin pienenä muistan saaneeni joululahjaksi Lumikin VHS:nä. Muitakin Disney-aiheisia lahjoja on vuosien saatossa tullut saatua: pari vuotta sitten sain joululahjaksi käytännössä kaikki sillä hetkellä myynnissä olleet, vielä kokoelmasta puuttuneet elokuvat DVD:nä. Viime vuonna taas ystäväpiirini muisti minua hankkimalla kauan haussa olleen miehen: Aladdin-barbien! Se oli mahtavaa.


Jouluun kuuluu tottakai myös Samu-sirkan joulutervehdys. Tätä kirjoittaessani joulun ohjelmatiedot eivät vielä ole selvillä, mutta perinteisesti joulutervehdys on nähty MTV3:lta jouluaattona.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Disney! <3
    Elämä olisi yhtä helvettiä, jos poikaystävä ei sattuisi pitämään Disney-leffoista. Onneksi omani rakastaa niitä yhtä paljon kuin minäkin! ^^
    - Cid

    VastaaPoista