Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 6. luukku!

Itsenäisyyspäivä! Hauskaahan olisi postata kuvia kuumista sotaveteraaneista, mutta jätän sen väliin, koska kuvia ei ehkä liiemmin ole. Ke...


Itsenäisyyspäivä! Hauskaahan olisi postata kuvia kuumista sotaveteraaneista, mutta jätän sen väliin, koska kuvia ei ehkä liiemmin ole. Keskitytään sen sijaan tyypilliseen tapaan Linnanjuhliin.

Viime vuosina juhlien suurin keskustelu on liittynyt siihen, voivatko samaa sukupuolta olevat parit tanssia Linnanjuhlissa. Ainakin Marco Bjurström avopuolisoineen on saanut kutsun presidentin vastaanotolle. Myös kansanedustaja Jani Toivola hyvin suurella todennäköisyydellä on paikalla.

Tänä vuonna Linnanjuhlien suurimmaksi teemaksi tottakai muodostuu se, kuinka tänä vuonna sit kutsutaa taviksii eikä isoja herroja. Pettymys tulee tottakai olemaan Persu-koksu-osastolla suuri, kun Linna ei täytykään kansasta, vaan ihan samalla tavalla siellä porhaltaa korkeamman tason herroja. Kiinnostavaa on tottakai seurata myös sitä, kuinka tätimäiseksi luonnossa huomattavasti nuorekkaammalta ja kauniimmalta näyttävä rouva Jenni Haukio on juhlalookissaan stailattu.

Cheek.
Ainakin kuuma räp-artisti Cheek eli Jare Henrik Tiihonen on saanut kutsun. Oikeastaan smokissa kuka tahansa ihan hyvännäköinenkin näyttää kohtuullisen hyvältä. Myös semi-homoikoni Kaija Koo on kutsuttu. Kaikki mainitut nimet Jani Toivolaa lukuunottamatta olivat näkyvästi mukana Sauli Niinistön presidentin kampanjassa. Kannatti ilmeisesti olla.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Aiheena olisi toki voinut olla myös myös Suomen kansainvälisesti tunnetuin sotaveteraani eli Tom of Finland. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, Tom of Finlandissa olisi ollut tällainenkin pointti! Tom of Finlandista olen kyllä muuten suunnitellut kirjoittavani. Täytynee siis ryhtyä tuumasta toimeen.

   Poista
 2. Kyllä oli Cheek komeana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo, mitä nyt vähän meikkivoiteet valuivat :D.

   Poista
 3. Eikä, Iltalehden uutisen mukaan, halunut edes jatkoilta poistuessaan naisseuraa, kun otti taksin. Siinä on todella miehen malli, ja niin se kait muotikommentaattori Jaakkokin sanoi!

  VastaaPoista