Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 4. luukku!

Tämän päivän luukussa päästään jo itse poikakalenteri -teemaan, tarjolla on siis silmänruokaa näyttelijä Ryan Gosslingin muodossa. ...


Tämän päivän luukussa päästään jo itse poikakalenteri-teemaan, tarjolla on siis silmänruokaa näyttelijä Ryan Gosslingin muodossa."Ryan Thomas Gosling (s. 12. marraskuuta 1980) on kanadalainen näyttelijä ja muusikko. Hänet tunnetaan rooleistaan elokuvissa The Notebook – Rakkauden sivut ja Believer – täynnä vihaa. Gosling voitti myös palkintoja roolistaan elokuvassa Half Nelson, josta hän oli myös Oscar-ehdokkaana." (Wikipedia)
You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Jee, silmänruokaa! Ihana joulukalenteri ollut tähän asti eikä ole mitään syytä epäillä ettei jatkuisi aivan yhtä kivana :)

  Kiitos myös I love you Phillip Morris -leffan mainostamisesta aikaisemmin, olisin muuten missannut sen kokonaan. Katsoin sen tänään boxilta ja pidin kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana kuulla, että tästä on ollut iloa :D. On yllättävän työlästä kirjoittaa postauksia joka päivälle, vaikkei jokaisen sisältö niin syvällistä olisikaan.

   Poista