Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 3. luukku!

Homopojan joulunviettosuunnitelmat  Aion tänä vuonna viettää joulun vähän eri tavalla kuin yleensä. Jouluni olen aina viettänyt pikku...


Homopojan joulunviettosuunnitelmat

 Aion tänä vuonna viettää joulun vähän eri tavalla kuin yleensä.

Jouluni olen aina viettänyt pikkukaupungissa kotona, perheen kesken. Aikaisempina vuosina joulunviettoon on kuulunut myös sukulaisten tapaamista, mutta nykyään sekin perinne on melkolailla kuollut. En oikeastaan ole siitä järin pahoillani, ikäviä sukulaisia en halua nähdä joulunakaan ja mukavia sukulaisia taas voin nähdä muutenkin kuin jouluna.

Tänä vuonna päätin kuitenkin jäämään omaan kotiini. En siis lähde jouluksi pikkukaupunkiin. Jouluuni kuuluu tänä vuonna Kille, sekä muutama muu ystäväni, jotka eivät aatoksi lähde perheidensä pariin.

Olen uudesta joulunvietosta innoissani. Näen jo sieluni silmin, kuinka ystävien kesken vietetyn ihanan aaton jälkeen kävelemme Killen kanssa käsi kädessä halki jouluisen kaupungin Killen luo. Rakastelemme takan edessä lampaantaljoilla, juomme shampanjaa ja elämä on ihanaa. Noh, tämän kuvaelman toteuttamisesta puuttuu vielä esimerkiksi takka, lampaantaljat ja shampanja.

Joulu tulee joka tapauksessa olemaan fabulous, siitä olen varma. Millaisia joulunviettosuunnitelmia lukijoilla on? Perhepiirissä, yksin vai ystävien kanssa?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Omassa kodissa kissojen ja poikaystävän kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Teneriffalla lämmössä ja auringossa :D Ihan vaan perheen kanssa rauhallisesti hyvin syöden ja nauttien.

  VastaaPoista
 3. istun koneella ja syön suklaata... yksin :D

  VastaaPoista
 4. Vietän joulua vanhempieni luona kuten aina ennenkin. Yksineläjänä minulla ei okein ole muuta vaihtoehtoa. Jos siis en halua loukata syvästi äitiäni. En ole ikinä viettänyt joulua omassa kodissani, mutta viime aikoina tämä vaihtoehto on alkanut kiinnostaa yhä enemmän. Saisi koristella tai olla koristelematta oman kotinsa, laittaa ruokaa omassa keittiössä ja rauhoittua ihan omaan tahtiin. Ajatus "yksinäisestä" joulusta kiehtoo, mutta tiedä sitten mikä olisi todellisuus.

  VastaaPoista
 5. oon 1,5kk sitte muuttanu pkseudulle ja menen siis jouluksi vanhempieni ja pikkuveljieni luokse savon sydämeen viettämään perinteistä perhejoulua :)

  VastaaPoista
 6. Pohjanmaalle sukujoulua viettämään poikaystävän kanssa ja uudeksi vuodeksi poikaystävän vanhempien luo :) Kotona ei viihdytä kuin loppiainen!

  VastaaPoista