Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 2. luukku!

  Näin sunnuntain, ja samalla ensimmäisen adventin, ratoksi ajattelin jakaa kanssanne itseni lisäksi muitakin ihania bloggaripoikia !  ...

 

Näin sunnuntain, ja samalla ensimmäisen adventin, ratoksi ajattelin jakaa kanssanne itseni lisäksi muitakin ihania bloggaripoikia


Tasapuolisuuden vuoksi en suinkaan esittele blogissani pelkästään homobloggareita: niinpä päädyin jakoon puolet ja puolet. Kaksi hetero- ja kaksi homopoikaa. Jotain tältä väliltä on ehkä luvassa myöhemmin.

Keep moving forward-Arttu. (Kuva: Keep Moving Forward)
Pisimpään olen lukenut Artun Keep moving forward-blogia. Arttu tosin aloitti bloginsa taannoin tyystin alusta ja tuhosi kaikki vanhat merkintänsä. Käsittämätöntä.  Viime aikoina olen lähinnä vain selaillut ja silmäillyt Artun blogia. En ole kovin innostunut lukemaan muita kuin suomenkielisiä. Tietenkin englanninkielisyys palvelee laajemmin koko maailmaa, mutta koen sen silti hölmöksi. Keep moving forwardissa on kuitenkin hyvä henki ja kivoja kuvia. Suosittelen siis!


Silloin tällöin tulee luettua myös Axelin A Boy With No Name-blogia. Axel on panostanut varsinkin bloginsa kuviin ja kuvankäsittelyyn. Teksti on hauskan lennokasta. Axelin kohdalla pitää vielä erikseen mainita, että Axel kokee itsensä heteroksi. Tämä vain siksi, että asiasta on Axelin blogissa väännetty niin paljon, että en halua omalla postauksellani herättää taas mitään typerää vääntöä. Uskokaa tai älkää, ihminen voi olla myös hetero! Näen toki itsekin Axelin blogista ne syyt, miksi monet tätä epäilevät, mutta ei siis epäillä enää.Myös Qruiserin puolella on parikin blogia, joita suosittelen seuraamaan. En ole ihan satavarma, pääseekö niihin käsiksi ilman tunnuksia, mutta ainakin Qruiserin käyttäjille voin suositella seuraavia:
Ouvin Cheese 'n Whine on paikoin ihan hillitön. Ouvin blogia olen seurannut satunnaisesti järjettömän pitkään ja se lieneekin Qruiserin ensimmäisiä blogeja. Muistan liittyneeni lukijoihin joskus silloin, kun Ouvi kirjoitti vuokraisäntänsä vahingossa esitelleen asunnon tuleville asukkaille Ouvin seksilelukaappia. Olen vilpittömän pahoillani, jos sekoitan tämän tekstin johonkin toiseen blogiin, mutta vastaavanlaisia seikkailuja Ouvin blogista joka tapauksessa löytyy!

Qruiserin toinen suosikkiblogini on mechaneman Poikki ja pinoon.  Poikki ja pinoon menee vähän samaan kategoriaan Cheese 'n Whinen kanssa: hauskasti ja oivaltavasti kirjoitettuja havaintoja ja tapahtumia elämästä. Tutustukaa siihenkin! Heti!


You Might Also Like

0 kommenttia