Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 18. luukku!

Kuten taannoin mainostin, mua voi seurata myös Twitterissä . Itseni lisäksi Twitterissä on myös muita hauskoja tyyppejä, joita kannattaa ...


Kuten taannoin mainostin, mua voi seurata myös Twitterissä. Itseni lisäksi Twitterissä on myös muita hauskoja tyyppejä, joita kannattaa seurata. Ajattelinkin nyt listata tähän teille muutaman mielestäni seuraamisen arvoisen tyypin.

Twitter on mun mielestä siinä mielessä hauska, että monista seuraamistani tyypeistä en tiedä käytännössä yhtään mitään sen lisäksi, mitä he twitteriin kirjoittavat. Jos profiiliinsa ei ole kertonut itsestään mitään, voi monen twiittaajan kohdalla esimerkiksi sukupuoli jäädä epäselväksi.

Muutenkin Twitter on mun mielestä paljon fiksumpi kuin Facebook. Twitterissä saa näppärästi yhteyden ihmisiin, joihin ei muuten saisi, ja joihin ei toisaalta muuten edes törmäisi. Toisaalta Twitter myös opettaa tiiviiseen ilmaisuun, koska 140 merkissä ei paljoa jaaritella.

Ja jotta ei menisi jaaritteluksi täälläkään, listattakoon nyt niitä seuraamisen arvoisia tyyppejä:

Ekana mieleen tuli Womppis. Womppista päädyin alunperin seuraamaan oivaltavien ja hauskojen Salkkarit-aiheisten twiittien perusteella. Womppis twiittaa myös muista hauskoista viihdeasioista ja elämästään ylipäätään. Jotenkin koen usein samaistumisen tunteita. Hauska seurattava ehdottomasti.

Muotibloggari Vesa Silveriä seuraan myös. Me ollaan itseasiassa Vesan kanssa twitter-sala-poijkkiksia tai jotain, kauheeta kun en edes muista mitä. Joku twitter-salasuhde meillä kuitenkin oli.

Seurapiiritoimittaja Rita Tainola on todellinen lady! Tainolan twiitit viihdemaailmasta ja julkkiksista ovat herttaisuuden värittämää glamouria.

You Might Also Like

0 kommenttia