Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 13. luukku!

Jouluna perinteisesti tulee valtavasti ohjelmaa televisiovastaanottimista, joita voi muun joulun vieton ohessa, tai sijasta , katsoa. To...Jouluna perinteisesti tulee valtavasti ohjelmaa televisiovastaanottimista, joita voi muun joulun vieton ohessa, tai sijasta, katsoa. Toisaalta hyvien klassikkoleffojen katsominen yksin tai yhdessä on ihan hyvä tapa viettää aikaa. Vaikka kuinka olisi perhekeskeinen, en jaksa uskoa, että kuusen ympärillä tanssimista ja lautapelejä jaksaa aivan koko joulua...

Siispä keräsin muutaman tv-tärpin joulunpyhien iloksi: 

Aattoiltapäivää voi viettää mukavasti My Fair Ladyn parissa, joka tulee Neloselta klo 13.25. En ole häpeäkseni tätä itse vieläkään nähnyt, mutta onhan tämä sellainen klassinen gays must see. Kannattaa siis katsoa.

Yllätyksekseni sain huomata, että tänä vuonna Salkkaritkin jatkuvat läpi joulun. Joinain vuosina Salkkarit ovat tyrmistyttävällä tavalla jääneet joulutauolle. Lähetysajankohta aattona on vähän myöhempi, vasta klo 20.00.

Illan aikana voi myös perehtyä suomalaiseen taidehistoriaan Rudolf Koivu-dokumentin parissa. Rudolf Koivu - satua koko elämä? tulee Yle Teemalta klo 17.55.

Aattoilta päättyy hienosti Adelen Albert Hallin keikkataltioinnilla. Adelea voi kuunnella YLE TV2:lta klo 23.45.

Joulupäivänä Yle Teemalta tulee klo 19.00 Leijapoika. En ole Leijapoikaa nähnyt, mutta kuvauksen perusteella (Khaled Hosseinin romaaniin pohjautuva eeppinen tarina ystävyydestä ja petturuudesta 1970-luvun Kabulista, ajalta ennen talibaneja ja neuvostomiehitystä.) saatan nyyhkiä elokuvan läpi.

Pian Leijapojan jälkeen alkaa FOXilta Saksikäsi Edward. Surullinen, mutta kaunis ja ihana ja suloinen, jokaisen ernun klassikko. Erilaisuus ja erilaisuuden hyväksyminen ovat elokuvan keskeisiä teemoja. Jos et ole nähnyt, on syytä katsoa, ihan jo Johnny Deppin takia. Ihana, sekä elokuva että Depp. Saksikäsi Edward siis FOXilta klo 21.55.

You Might Also Like

1 kommenttia