Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homopoika Facebookissa ja Twitterissä

Tässä välissä lienee myös sopivaa muistuttaa sosiaalisen median profiileistani: puuhastelujani voi seurata myös Facebookissa sekä Twitte...


Tässä välissä lienee myös sopivaa muistuttaa sosiaalisen median profiileistani: puuhastelujani voi seurata myös Facebookissa sekä Twitterissä.

Noissa profiileissa postailen myös lyhyempiä juttuja, kuten lyhyen varoitusajan ilmoituksia esimerkiksi TV-ohjelmista, joiden uskon kiinnostavan blogin lukijoita. Kaikkia ei kuitenkaan ehdi huomata ajoissa, että blogissa tiedottaminen olisi järkevää. Näin kävi esimerkiksi keskiviikkona Ylen Silminnäkijä: Homot kaappiin-ohjelman kanssa, jonka bongasin ohjelmatiedoista vasta muutamaa kymmentä minuuttia ennen ohjelmaa.

Silminnäkijä: Homot kaappiin on kuitenkin nähtävissä Yle Areenasta

Twitterissä innostun muutenkin keskustelemaan joskus enemmänkin: taannoin twiittailin katsoessani Top Gun-leffaa. Viime yönä taas keskustelun aiheena oli käveltäväksi sopivan matkan pituus. Aiheet siis vaihtelevat laajasti :D.

Hassummin kävi Yle Teemalta tulleelle Single Manille, jota en ehtinyt ohjelmatiedoista bongata ollenkaan. Tiedän, että tykkäisin elokuvasta ja haluaisin nähdä sen ihan ajatuksella, mutta näkemättä jäi. Yritin Killen kanssa katsoa Single Manin taannoin, mutta surkeasti nukahdin pää Killen sylissä tunniksi, ja sitten olin ihan ulkona elokuvasta. Niin käy joskus, minulle tosin vähän useamminkin kuin joskus.

Mutta siis, Facebookissa ja Twitterissä seuraaminen kannattaa! Painelkaa siis tykkäys- ja seuraamisnappuloita, olkaa niin hyvät.

You Might Also Like

0 kommenttia