Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vain elämää - syksyni sulostuttaja

Vain elämää -sarja on piristänyt ja ilahduttanut mua koko syksyn. Olen ollut hirveän iloinen siitä, kuinka sarja on oikeasti ollut hyvänt...


Vain elämää-sarja on piristänyt ja ilahduttanut mua koko syksyn. Olen ollut hirveän iloinen siitä, kuinka sarja on oikeasti ollut hyväntuulinen ja piristävä, ilman mitään draamailua tai häätöäänestyksiä. Toisaalta ohjelma olisi mielestäni voinut keskittyä pelkkään musiikkiin, hölmöt täytetehtävät laulujen väleissä ovat lähinnä vaivaannuttavia. En myöskään ihan jokaista vuodatettua kyyneltä ole pystynyt yhdistämään mihinkään, mutta enpä toisaalta olekaan suuri viihdetaiteilija.

Tänään, ihan hetken päästä, alkaa ensimmäisen tuotantokauden toiseksiviimeinen jakso, jossa keskitytään Katri Helenan musiikkiin. Katri Helena on valtavan sympaattinen ja ihana. Hänen keittiöpysykologiset kommenttinsa kanssataiteilijoiden elämiä läpikäydessä ovat olleet loistavia :D.

Katri Helenan ohella olen ollut fiiliksissä myös Kaija Koosta. Kaijahan on tottakai muutenkin ihana, mutta Vain elämäässä Kaijan äänen sävykkyys on päässyt oikeuksiinsa. On ihme, ettei Kaija ole tehnyt esimerkiksi dubbauksia, ainakaan mun käsittääkseni. Tietenkään ei sovi unohtaa myöskään Jari Sillanpäätä,  joka on mielestäni nimenomaan Vain elämäässä päässyt ihan täyteen kukkaansa ja olemaan ihan erilusti oma itsensä, eli ihan reilusti stereotyyppisen homo. Huivit, aurinkolasit, silmämeikit ja suloinen suomenruotsalainen aksentti. Puhumattakaan mahtavista biiseistä.

Kaiken kaikkiaan Vain elämää on ollut ihana. Siihen on saatu mukaan oikeita tähtiä, toisin kuin moniin muihin julkisuudenhenkilöihin keskittyviin vastaaviin ohjelmiin. Toivon kovasti, että hyvää ja menestynyttä konseptia jatketaan uudella tuotantokaudella, mahdollisimman pian.

Seuraavaa tuotantokautta odotellessa voi onneksi lohduttautua Vain elämää-kokoelmalevyllä, joka sisältää 21 parasta biisiä sarjasta. Levyn voi tilata esimerkiksi CDON.comista.

Jos Vain elämää on jäänyt katsomatta, löytyy joitakin jaksoja vielä Nelosen Ruutu.fi:stä.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Arvoisa blogisticus, mitä Jari Sillanpäähän tulee niin ei hänen aksenttinsa ole suomenruotsalainen, vaan ihan riikinruotsalainen, siis paljon suomenruotsalaista laulavampi! Johtuu hänen pitkästä elämästään kiikissä, eli itse Ruotsissa. Ehkä hän musiikillisena henkilönä omaksui pelposti ruotsinsuomalaisen tuon aksentin, joka jäi päälle. Mutta minustakin se aksentti on todella ihana ja pikantti piristys.

    VastaaPoista
  2. Hans ursprungliga dialekt är norrländska, han är uppvuxen i Luleå!

    VastaaPoista