Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Tytöt eivät kiinnosta minua" - mahtavat videot Muumipeikon ja Nuuskamuikkusen rakkaudesta

Törmäsinpäs YouTubessa ihan valtavan suloisiin Muumi -videoihin! Katsoin nämä jo aikaisemmin, mutta tajusin jakaa nämä teille vasta ny...Törmäsinpäs YouTubessa ihan valtavan suloisiin Muumi-videoihin! Katsoin nämä jo aikaisemmin, mutta tajusin jakaa nämä teille vasta nyt. 


Yleensä lähinnä tällaiset remix-videot tekee vaan huonoudessaan ja typeryydessään surulliseksi, mutta nämä kaksi ovat ihan loistavia. Voi vain ihailla sitä osaamista ja ennenkaikkea järjetöntä työmäärää, mikä näiden tekemisessä on ollut. Mahtavaa!

Välillä nauraa vedet silmissä, välillä itkettää. Nämä on ehkä parasta YouTube-sisältöä pitkään aikaan. Suosittelen lämpimästi!


You Might Also Like

7 kommenttia

 1. aivan ihania! kiitos näistä :) <3

  VastaaPoista
 2. ..niinpä, kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Hän on tullut pöhköksi :) aww

  Ihan rehellisesti, ehkä kauneinta mitä oon koskaan nähnyt. <3

  VastaaPoista
 4. Poikaystäväni sanoi, että tuhosin juuri hänen lapsuusmuistonsa muumeista, kun olin näyttänyt videot hänelle. Minusta nämä ovat kerrassaan mahtavat älynväläykset! JA mikä valtava työmäärä näihin on käytetty!

  VastaaPoista
 5. Oon aina kammonnut noita Remix-videoita, enkä ikinä uskalla kattoa niitä, mut aww. :3 Ihanat. Ja kui paljon noitten videoiden eteen on tehty työtä! :o c: + Sain vielä paremman kuvan muumeista.
  Ps. Oon aina vihannut tota Rouva Viljonkaa. :D

  VastaaPoista
 6. aaw noi oli niin hienosti ja ihanan tunteellisesti tehty!<33 ps, mikä sun oikee nimi on?:3

  VastaaPoista
 7. Harmi että nämä poistettiin Youtubesta:(

  VastaaPoista